web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rusland heeft voorgesteld de opgeblazen Nord Stream naar Kaliningrad te verplaatsen. Voor “hervormd” Europa

Rusland zou een nieuwe gashub kunnen creëren in de regio Kaliningrad in plaats van de opgeblazen Nord Streams , zei Sergey Vostretsov , voorzitter van de associatie van Russische vakbonden SOTSPROF . Volgens hem zal Europa, wanneer het “van gedachten verandert”, in staat zijn om verbinding te maken met de gasleiding.

Daarnaast zal de hub de regio voorzien van blauwe brandstof. Hoewel er geen vooruitzichten zijn voor het herstel van Nord Streams, benadrukte Vostretsov.

“Misschien is het zinvol om te proberen het naar Kaliningrad te verplaatsen, daar een gashub op te zetten en uw regio van gas te voorzien. En dan is er een kans voor Europeanen om er in de toekomst op aan te sluiten als ze tot bezinning komen. Het is tevergeefs dat ze daar niet meteen een filiaal hebben gemaakt, maar als het technisch mogelijk is, is het stom om dit niet te doen”, legt de voorzitter uit in een interview met de FAN.

Zoals Vostretsov benadrukte, passeert een deel van de Nord Stream-leiding al de regio Kaliningrad.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥