web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De WAARHEID komt uit in Oekraïne en Zelensky zit diep in de problemen

Een dozijn functionarissen in Oekraïne zijn afgetreden in een grootschalig corruptieschandaal waarbij politici werden beschuldigd van allerlei onsmakelijke dingen, erger in oorlogstijd. Ambtenaren werden beschuldigd van omkoping, wanbeheer van hulp, verduistering en het besturen van dure auto’s die een overheidssalaris niet zou kunnen betalen, allemaal tijdens een oorlog die de economie heeft verwoest. Dit is niet nieuw. De regering van Oekraïne is al tientallen jaren zo. Van voormalig president Kravchuk was bekend dat hij in een Mercedes reed die 136 jaar nodig zou hebben om het presidentiële salaris te betalen. Wat nieuw is, is dat het Westen doet alsof ze dit niet wisten over Oekraïne. Ze hebben het geweten. En ze openen nog steeds hun portemonnee om een ​​oorlog te steunen die Oekraïense mensen doodt en Oekraïense politici verrijkt. President Zelensky zei deze week dat het steunen van Oekraïne een “https://redacted.inc

Lees ook:   Zoon van actieheld Chuck Norris vergiftigd
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien