web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Omikron zelfs de GGD snapt het niet

Klik op de foto en je ziet de video van fb

Het is een grote scam!

Er is geen Delta of Omikron…men test niets!

De PCR test werkt niet.

De Delta variant is het eerste vaccin en de gevolgen…

Omikron is vast het 2e vaccin en de booster krijgt straks vast nog een nieuwe virusnaam!

Kunnen ze mooi testen welk vaccin wat veroorzaakt heeft en deze lockdown is voor mensen die gevaccineerd zijn,.. dus kunnen ze weer mooi testen wie de nieuwste besmettingen veroorzaken, dat zijn dus de gevaccineerden!

We zijn een proefkonijn! Experimenteel vaccin!

Daarbij hoe kan de mens zich zo snel bang laten maken met Omikron vanaf en  sinds +/- 6 december weet men van dat virus, what the drama!
Dat kan nooit natuurlijk dat men zg zoveel al zou weten over een virus dat men niet eens kan testen!

https://www.facebook.com/jeffrey.fischer.39/videos/325187166091361

Getuigenis van iemand:
2 Weken geleden is bij mij corona vastgesteld. Positief getest via de GGD.
Afgelopen vrijdag maar eens de GGD gebeld, ongeveer een half uur in de wacht gestaan, om te vragen wélke variant ik dan heb gehad: ‘mevrouw, dat weten wij niet, daar wordt niet op getest’.. ik hoogstverbaasd: ‘u weet dat niet? Hoe kan t dan dat ik in de media lees dat de Omicron op ons afraast, lockdowns op de loer liggen, maar u kunt mij niet vertellen wélke variant ik heb gehad? Hoe weet u dan dat Omicron bestaat?’
Stilte: ‘dat wordt getest’.. ik: ‘oh, dus u kunt mij wél vertellen welke variant ik heb gehad?’ Zij: ‘nee, dat weet ik niet.’ Ik: ‘kunt u mij dan vertellen welke variant de rest van mijn gezin heeft gehad?’ Zij: ‘Nee, dat weet ik ook niet.’ Ik: ‘wie weet dat dan wel?’ Zij: ‘Niemand’. Ik: ‘Dus ik krijg binnenkort een uitnodiging voor een boosterprik voor een variant waar ik mogelijk al antistoffen voor heb aangemaakt?’
Zij: ‘ Eh, tja, eh, ja, dat zou kunnen.. U kunt beter met t RIVM bellen.’ Ik: ‘weet t RIVM dan welke variant ik heb gehad?’ ‘Nee, dat weet t RIVM ook niet’. Ik: ‘mevrouw, wij worden eigenlijk gewoon besodemieterd met niet bestaande cijfers, hè?’
Ik heb vervolgens t RIVM gebeld en hetzelfde verhaal. Ik vroeg hoe zij over exacte cijfers van Omicron kunnen beschikken als ze niet eens weten welke variant ik en de rest van mijn gezin hebben gehad, omdat helemaal niemand daar volgens de GGD op getest wordt. De mevrouw had er geen passend antwoord op en adviseerde mij de Rijksoverheid te bellen. (Van kastje naar muur of zo? Afschuiven heet dat volgens mij 😜).
De mevrouw van de Rijksoverheid was uiterst aardig en behulpzaam, heeft de gehele website van de Rijksoverheid nagelezen, met collega’s en leidinggevende overlegd, maar had er uiteindelijk ook geen passend antwoord op.
Kortom: datgene wat wij allang weten, dat we bedonderd worden met cijfers en feiten, heb ik nu bij 3 instanties bloot kunnen leggen. Niet dat t iets helpt om de overheid te stoppen, maar dit verhaal heb ik nu aan een aanzienlijk aantal niet-wakkeren verteld om zaadjes te planten

Psje

GOED NIEUWS!!!
Er is voor ons ongeïnjecteerde natuurlijk ook heel goed nieuws, want als jij je tot op dit moment nog steeds niet hebt laten injecteren, dan heb je de grootste psy-op uit de menselijke geschiedenis overleefd. Men heeft geprobeerd om jou te demoraliseren door te proberen onze maatschappij vanuit alle mogelijke gezichtspunten te verwoesten. Men heeft geprobeerd om je in verwarring te brengen zodat je gaat twijfelen aan de werkelijkheid. Men heeft geprobeerd jou over je eigen principes en waarden heen te tillen en hebben ervoor gezorgd dat soms je eigen mensen zich tegen je keren. Bijna iedereen trapte erin…
Maar, jij niet.
Jij besefte wat voor onzin ze je probeerden te verkopen en je hield je rug recht.
Jij bent niet in hun drang en mooie praatjes getrapt.
Jij hebt niet toegeven en bent nog steeds niet geïnjecteerd.
Jij heb je nog een eigen immuunsysteem en DNA.
Jij bent nog steeds een origineel mens.
Dus, weest trots op jezelf en hou stand!
Jij blijft respectvol naar andersdenkenden.
Je houdt stand en wordt steeds krachtiger door alles wat je over je heen krijgt.
Jij staat voor waarheid en je principes en dat terwijl de meerderheid zich laat meesleuren in de angst.
Daarom mag je jezelf en elkaar een schouderklopje geven! Ben daar trots op en ga zo voort… Jij staat nog altijd fier rechtop in deze kantelende wereld!
P. Kersten
En nog een leuk liedje!

Facebook

Lees ook:   Welke standpunten heeft het FVD eigenlijk?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥