web analytics

Een nieuwe religie en werelddominantie: het NWO-project BLUEBEAM

Het Blue Beam Project is een van de gevaarlijkste geheime programma’s. Het heeft de potentie om een ​​wereldwijde oorlog te ontketenen, waardoor we allemaal wensen dat het maar een fantasie was. Maar is het waar? Het is een bekend feit dat religie onze wereld regeert.

Het heeft altijd gedaan en zal het waarschijnlijk altijd blijven doen, vanwege de behoefte van de mensheid om in een hogere macht te geloven. Dit soort kracht is precies wat Blue Beam probeert te verwerven, via de meest ondeugende methoden. Door gebruik te maken van misleiding en massamanipulatietechnieken, zou Blue Beam de basis leggen voor een nieuwe wereldregering, ondersteund door een verenigde, new age-religie.

Vreemd, toch? Degenen die voor het eerst het bestaan ​​van dit geheime programma ter sprake brachten, hebben ons ook een korte beschrijving van de doelen ervan gegeven. Project Blue Beam moet vier stappen doorlopen voordat het voltooid is

Lees ook:   The Truth About The Coronavirus: How You are Being Lied To. Update

Gerelateerde artikelen

Back to top button