web analytics
...
Politiek-Elite

Feitencheck op Facebook absurd

5faac9da0337c9a898e6117347fdb424 via Angel-WingsGeen idee wat ik geplaatst had, maar er zat een stempel op.
Kon het hele bericht ook niet terugzien welke dan fout zou zijn volgens facebooks feitencheckers.

Beetje flauw wel.
Maar ik kon wel zien dat het ging over Covid. Nu wat gaat er tegenwoordig niet over Covid?
Eigenlijk alles wel.

Het is net een nieuwe verliefdheid je krijgt het maar niet uit je gedachten.
Nou bij Covid zorgen ze er wel voor dat het je gedachten niet eens kan verlaten zelfs.

Maar goed blijkbaar had ik een artikel link geplaatst naar een bericht dat gaat over mensen die gestorven zijn na een Covid vaccinatie…en dat mag je dus blijkbaar niet aangeven.
Foei!!!!!!!!

Je zou eens gelijk hebben zeg, dan zouden er misschien heel veel mensen op de gedachte komen dat ze dus geen vaccinatie willen nemen…stel je dat eens voor.

En dan verdienen de farmaceutische bedrijven  minder… Dat willen we toch niet op ons geweten hebben of wel?
Nee dan kunnen er maar beter duizenden mensen dood neervallen dankzij een foutig vaccin toch? Daarom!
(plaatje) Stel naalden, want een vaccinatie mag je ook al niet meer plaatsen, dus gaat het zg over naaien enzo… nu we worden wel genaaid dat is zeker…


Feitencontrole: het is statistisch onvermijdelijk dat sommige mensen ziek worden en sterven aan niet-gerelateerde oorzakenwmpl whistle via Angel-Wings nadat ze het COVID-19-vaccin hebben gekregen

-Dus als je een vaccin krijgt dan kun je doodgaan dankzij niet gerelateerde oorzaken, maar niet door het vaccin dus.
Oké klinkt enorm logisch!

Als iemand ziek wordt of sterft nadat hij een COVID-19-vaccin heeft gekregen, is dat dan noodzakelijkerwijs de schuldige? wmpl whistle via Angel-Wings Nee, dat is niet waar: wmpl whistle via Angel-Wings het is statistisch onvermijdelijk dat sommige mensen ziek worden en overlijden nadat ze de injectie hebben gekregenwmpl whistle via Angel-Wings, om redenen die geen verband houden met de reactie van hun lichaam op het vaccinwmpl whistle via Angel-Wings. Mensen sterven elke dag aan alleswmpl whistle via Angel-Wings, van hartaanvallen tot kankerwmpl whistle via Angel-Wings. Het vaccin zal die sterfgevallen niet voorkomenwmpl whistle via Angel-Wings. De hoop met het COVID-19-vaccinwmpl whistle via Angel-Wings is dat het het aantal mensen dat de ziekte oploopt, zal verminderenwmpl whistle via Angel-Wings(Ja ze gaan alleen dood… dus doel bereikt vermindering van ziektegevallen oké) wmpl whistle via Angel-Wings , waardoor het aantal extra ziekten en sterfgevallen zal afnemenwmpl whistle via Angel-Wings.

Sterfgevallen door die oorzaken staan ​​niet in verband met het al dan niet krijgen van een COVID-19-vaccin. Ze zullen hoe dan ook voorkomen.

Zo toevallig ook na zo’n vaccin hé? Je zou denken dat het daardoor zou komen maar niet dus… Goh!? wmpl whistle via Angel-Wings

 

Dr. Michael Osterholm, directeur van het Center for Infectious Disease Research and Policy aan de Universiteit van Minnesota 😮 (dat hij dat is joh?), sprak uitvoerig over deze kwestie tijdens zijn wekelijkse podcast, ” The Osterholm Update: COVID-19 .” Hij waarschuwde voor het risico van een verkeerde conclusie. wmpl whistle via Angel-Wings Hij zei:

Stel je voor, wat de oorzaak ook waswmpl whistle via Angel-Wings (behalve het vaccin hé?), John Doe wmpl whistle via Angel-Wings (die naam lol) wordt woensdagmiddag ingeënt. Hij is donderdagochtend dood :o. Denk je dat mensen hier geen vergelijking mee zullen maken? We zijn hier helemaal niet op voorbereid en nu is het tijd om mensen te helpen begrijpen dat deze gebeurtenissen zullen plaatsvinden.wmpl whistle via Angel-Wings Zomaar heel toevallig hé???? 

Osterholm zei ook:

Dit mag niet onverwacht zijn.wmpl whistle via Angel-Wings Als je een groep individuen vaccineert, vooral een grote groep volwassenen, zul je deze gezondheidsgevolgen gaan zienwmpl whistle via Angel-Wings – maar niet gerelateerd aan het vaccinwmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wings, alleen gerelateerd aan het leven.wmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wings (Tuurlijk vooral niet aan dat vaccin relateren! Nee, nee foei!!!!!! dat is een factchecker? Pardon? Volgens mij zijn ze knettergek)

Lees ook:   Van 12 graden naar chemtrails en dus nachtvorst

Hij gaf voorbeelden van het aantal mensen in bepaalde leeftijdsgroepen dat overlijdt aan hartaanvallen en beroertes. wmpl whistle via Angel-WingsHij overwoog ook sterfte door alle oorzaken en zei:wmpl whistle via Angel-Wings

Nogmaals, niets te maken met het vaccin, precies wat je zou verwachten te zien in de periode van een week na vaccinatie van 10 miljoen mensen, zou je verwachten te zien, voor 35-44-jarigen, 751 sterven; voor 45-54-jarigen: 1705 stervende; en als je kijkt naar 55-64-jarigen, 3429 sterven.wmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wings uhuh?

Correlatie impliceert geen causaliteitwmpl whistle via Angel-Wings
Er kan worden verwacht dat een bepaald aantal mensen om welke reden dan ook in een bepaalde week zal overlijdenwmpl whistle via Angel-Wings ( Ze kregen vast een telefoontje; zie scary movie). Ervan uitgaande dat een bepaald overlijden of ziekte wordt veroorzaakt door het vaccin omdat het werd toegediend vlak voordat iemand ziek werd, is een voorbeeld van een logische misvattingwmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wings (OMG wat erg dit….)  Het feit dat de ene gebeurtenis aan de andere voorafgaat, betekent niet noodzakelijk dat de eerste gebeurtenis de tweede veroorzaaktewmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wings (Ze zijn nog in de ontkenningsfase blijkbaar…!!!!!). Correlatie en oorzakelijk verband zijn niet hetzelfde.wmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wings

Het is duidelijk dat naarmate mensen ouder worden, hun kans op overlijden groter wordt.
(OMG wat erg dit….)

Dat klopt ongeacht het vaccin. wmpl whistle via Angel-WingsDe hoop met het vaccin is dat het het aantal mensen dat de ziekte oploopt, zal verminderen en daarmee het aantal bijkomende ziekten en sterfgevallen.wmpl whistle via Angel-Wings (ja behalve als er meer doodgaan door het vaccin dan aan het  virus?!)

Berichten van patiënten die stierven nadat ze het COVID-19-vaccin hadden gekregen, (Nou lijkt me niet dat ze nog een bericht hebben verzonden want dan ga je wel heel ver, ja sorry ik zit  ff intens in de logica mode) 😛
hebben internationale aandacht getrokken. wmpl whistle via Angel-Wings (wonderlijk toch… in heel de wereld trekt het de aandacht dat er mensen stierven na een vaccin… waarom nou toch?????? Schande dit!)
In Noorwegen werden bijvoorbeeld minstens 23 doden gemeld. Volgens de NoorInstituut Volksgezondheid (NIPH), een groot deel van de mensen die als eerste vaccinatie kregen, waren ouderen, aangezien zij het meest kwetsbaar zijn. In een verklaring , Dr. Sara Viksmoen Watle, senior arts in het NIPH, drong aan op voorzichtigheid. Ze zei:

Om deze informatie te kunnen interpreteren is het belangrijk om het volledige plaatje te zien. Bewoners van verpleeghuizen lopen een zeer hoog risico op een ernstig ziekteverloop of overlijden aan COVID-19, en hebben daarom prioriteit gekregen bij vaccinatie. wmpl whistle via Angel-Wings (Nou ze willen ze doodmaken nou goed…!) Een groot deel van degenen die in verpleeghuizen wonen, heeft ernstige onderliggende aandoeningen of bevindt zich in de laatste levensfase. (Ja dus geef je ze een vaccin zodat ze nog langer kunnen overleven…de logica ook? En door het vaccin leven ze zg minder lang maar dat mag je niet denken…want dat is dan zg niet zo!)
De levensverwachting in verpleeghuizen is relatief kort en gemiddeld sterven er wekelijks meer dan 300 mensen in Noorse verpleeghuizen.wmpl whistle via Angel-Wings (Alleen in Noorse?)

Watle voegde toe:

Wanneer we de oudste en zieksten vaccineren die vaak meerdere onderliggende aandoeningen hebben, verwachten we een hoge sterfte bij deze populatiewmpl whistle via Angel-Wings (Nou ben er al uit dit is genocide en we mogen dat dus niet weten want dat is niet waar!!!!!). Daarom verwachten we ook sterfgevallen na vaccinatiewmpl whistle via Angel-Wings (ja dat klopt … bewust dus). We weten nog niet of deze sterfgevallen het gevolg zijn van het vaccin wmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wingswmpl whistle via Angel-Wings of andere oorzaken, maar we kunnen niet uitsluiten dat vaak voorkomende bijwerkingen bij sommige patiënten tot een ernstiger verloop hebben geleidwmpl whistle via Angel-Wings. De 23 sterfgevallen vonden plaats binnen zes dagen na vaccinatiewmpl whistle via Angel-Wings. We zullen deze gebeurtenissen onderzoeken in relatie tot het verwachte aantal sterfgevallen onder de verpleeghuispopulaties. Het Noorse Geneesmiddelenbureau en het Noorse Instituut voor Volksgezondheid voeren nu diepgaande analyses uitwmpl whistle via Angel-Wings. Tot nu toe zijn er geen statistische analyses wmpl whistle via Angel-Wings die erop wijzen dat vaccinatie tegen het coronavirus een verhoogd risico op overlijden heeft gehad onder gevaccineerdenwmpl whistle via Angel-Wings.

Lees ook:   Als koolstofdioxide zo slecht is voor de planeet, waarom kopen glastuinders CO2-generatoren om de plantengroei te verdubbelen?

Ze zei dat de meeste patiënten ervaarden weinig tot geen bijwerkingenwmpl whistle via Angel-Wings (Nou daar zijn de meningen over verdeeld dat terzijde) (maar dat mag je weer niet zeggen of denken!). Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het vaccin geen bijwerkingen heeft – noch dat gerapporteerde sterfgevallen niet onderzocht hoeven te worden.wmpl whistle via Angel-Wings (nee moet er ook nog bijkomen)

Nogmaals, hier is Osterholm van de Universiteit van Minnesota:

Ik wil niet zeggen dat er iets niet kan gebeurenwmpl whistle via Angel-Wings. Ik wil daar heel duidelijk over zijnwmpl whistle via Angel-Wings(nou hoe onduidelijk kan het zijn zeg pfffff) … Ik heb geen reden om aan te nemen dat er een ernstige uitkomst zal zijn, maar in feite zal elk ervan worden onderzocht.

In de VS onderzoeken volksgezondheidsautoriteiten ten minste éénwmpl whistle via Angel-Wings sterfgeval: dat van een arts in Florida die stierf aan een ongebruikelijke bloedziekte nadat hij het vaccin had gekregen . Ze hebben ook ten minste 21 (!!!!!!!!!!!!) gevallen van anafylaxie gemeld , “een ernstige, levensbedreigende allergische reactie die zelden optreedt na vaccinatie.”wmpl whistle via Angel-Wings (gvd flikker toch op… dat komt heel vaak voor na vaccinaties ! Get a life! Ga je mensen hiervoor op de vingers tikken met deze kul!? )

Vaak voorkomende bijwerkingen van het COVID-19-vaccin zijn pijn, zwelling, koorts, koude rillingen, vermoeidheid en hoofdpijn. Hoewel ze uw vermogen om dagelijkse activiteiten uit te voeren kunnen beïnvloeden, zouden ze binnen een paar dagen moeten verdwijnen.

Lead Stories wmpl whistle via Angel-Wings werkt samen met de CoronaVirusFactswmpl whistle via Angel-Wings / DatosCoronaVirus Alliancewmpl whistle via Angel-Wings, een coalitie van meer dan 100 wmpl whistle via Angel-Wings gekke factcheckerswmpl whistle via Angel-Wings die desinformatie wmpl whistle via Angel-Wings (verspreiden)bestrijden met betrekking

tot de COVID-19-wmpl whistle via Angel-Wingspandemiewmpl whistle via Angel-Wings.

Dana Ford is een in Atlanta gevestigde verslaggever en redacteur. Ze werkte eerder als senior redacteur bij Atlanta Magazine Custom Media en als schrijver / redacteur voor CNN Digital. Ford heeft meer dan een decennium aan nieuwservaring, waaronder een aantal jaren in Latijns-Amerika.

De naam alleen al Dana Ford een auto dus… hmmz…

https://leadstories.com/coronavirus/2021/01/fact-check-it-is-statistically-inevitable-some-people-will-get-sick-and-die-of-unrelated-causes-after-getting-the-COVID-19-vaccine.html

wmpl whistle via Angel-Wings Wat een zieke wereld is het momenteel, dus je mag niet iets vinden of denken of zeggen… wat heel duidelijk en voor de hand ligt… dat wordt dan meteen bestraft!
Heey mens jij mag niet zelf nadenken, dat iets slecht voor je is.

Als iemand een vaccinatie krijgt en daarna sterft is er zeker wel een eventuele relatie tussen het vaccin en overlijden… dat heet logica!
Dat moet zeker onderzocht worden en wel zo snel mogelijk zelfs!
Als ouderen die al verzwakt zijn een vaccinatie krijgen (waarom zou je dat nog doen, dat arme lijf van die oudere mensen nog meer verzwakken zodat ze sterven? Ze stierven waarschijnlijk toch al dat jaar of dit jaar, ) en daarna overlijden dan ligt dat dus niet aan onderliggend lijden, (ook al willen ze ons dit wel doen geloven!)
want diezelfde mensen die sterven zonder vaccin hebben volgens hen dan wel ineens corona.

Ik mis echt wat normale verbindingen in het verhaal zoals zij het opgesteld hebben, logische verbindingen en die missen dus continu.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button