web analytics
...
Politiek-Elite

Baudet dient motie in tegen avondklok

Het toeslagenschandaal laat zien dat de overheid over kwetsbare mensen heenwalst. Nu moet de politiek de slachtoffers zo snel mogelijk compenseren, maar ook bredere lessen trekken. Want ook op andere dossiers worden Nederlanders het slachtoffer van een overheid die bezig is met cijfertjes in plaats van medemenselijkheid. Bijvoorbeeld de boeren, op het gebied van stikstof. En de mensen die – financieel of psychisch – kwetsbaar zijn voor de uitzichtloze lockdown. MKB’ers. Jongeren die langzaam een depressie in glijden. Een avondklok zou die lockdown nog veel erger maken. Thierry Baudet roept de regering daarom met een motie op: voer geen avondklok in!

 

En dan nog zijn er van die vervelende zijpartijen die dus wel kiezen voor die avondklok ik hoop dat niemand nog stemt op die partijtjes die mee mochten doen met deze verderfelijke regering…de slechtste ooit…!
Maar vertel een narcist niet dat hij fout zit…want dat is niet hij, maar de anderen…alle anderen behalve hijzelf…(Rutte)

 

microsoft project 2019

Lees ook:   Webcamseks, en meer, Manilla

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept