...
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Minister De Jonge: ‘Bepaalde regels gelden wellicht langer voor mensen zonder vaccinatie’

Het is niet uitgesloten dat mensen die een coronavaccin nemen, uiteindelijk eerder zonder maatregelen door het leven kunnen dan niet-gevaccineerden. Dat zegt minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) in antwoord op vragen van deze site. Maar als er straks een start wordt gemaakt met vaccineren, dan blijven alle regels voorlopig nodig.

Dus ze gaan ervanuit dat mensen een vaccin gaan nemen dat niet eens getest is voor jaren!?

Wow…en als je niet meewerkt dan mag je net als de Joden in de oorlog niet naar bepaalde eetgelegenheden, sport, school etc. alles dat de maatschappij de maatschappij maakt en het leven an sich!?
Dat zegt een ministertje dat leraar was?
Werkelijk schandalig.

Dit zijn hele gevaarlijke gedachten in het hoofd van een menselijk wezen dat teveel macht krijgt toegeschoven.

,,U moet het zo zien dat bepaalde maatregelen wellicht langer zullen gelden voor mensen zonder vaccinatie”, aldus De Jonge vanmiddag op het Binnenhof. ,,Of dat bepaalde risicogroepen inderdaad weer méér mogen omdat ze al een vaccinatie hebben gehad. Maar dat gaan we echt allemaal nog uitwerken, dat komt er nog aan.”

De minister benadrukt via zijn woordvoerder dat als de eerste groepen zijn gevaccineerd, ook voor hen nog langere tijd alle coronamaatregelen blijven gelden. Regels voor specifieke groepen kunnen pas aan de orde komen als de vaccinatiegraad heel hoog is.

Het maakt volgens De Jonge ook uit welk vaccin straks het eerst beschikbaar is, en bij welke delen van de samenleving dat specifieke vaccin het beste werkt. ,,Als er een vaccin komt dat ouderen en kwetsbaren heel goed beschermt, dan biedt dat natuurlijk weer fantastische kansen om maatregelen voor de jongeren te versoepelen.”

Lees ook:   Antifa Members are Now Protesting George Soros Demanding Their Payments

Sterkte met de beslissing nemen van wel of geen vaccin!

https://www.gelderlander.nl/binnenland/minister-de-jonge-bepaalde-regels-gelden-wellicht-langer-voor-mensen-zonder-vaccinatie~a38416c8/

Ik zou ze met liefde injecteren in de billen van onze regering!

Gerelateerde artikelen

Back to top button