web analytics
11:11 Dubbele getallen

Kroost stervende Mark (39) krijgt quarantainerekening: 9800 euro

Kroost stervende Mark (39) krijgt quarantainerekening: 9800 euro | RTL Nieuws

Vier Australische kinderen die graag hun stervende vader willen bezoeken moeten van lokale autoriteiten ruim 9800 euro aan hotelquarantainekosten betalen om hem te mogen zien. De kwestie heeft tot grote ophef geleid in Australië.

Mark Keans (39) heeft terminale kanker en woont in Brisbane in de staat Queensland, meldt de BBC, terwijl zijn kinderen in Sydney verblijven. De autoriteiten van Queensland hebben herhaalde verzoeken om vrijstelling van de strenge reisbeperkingen door het coronavirus afgewezen.

Inzamelingsactie

Een inzamelingsactie om het benodigde geld op te halen heeft inmiddels al bijna 125.000 euro opgebracht. De Australische premier Scott Morrison heeft ruim 600 euro overgemaakt.

“Ik heb gedoneerd omdat wij, in tegenstelling tot de premier van Queensland, medelevende mensen zijn die Marks kinderen de rest van hun leven niet willen zien lijden omdat ze hun stervende vader niet konden bezoeken”, schreef een van de schenkers.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5182977/australie-kinderen-stervende-vader-rekening-quarantaine

Soms wens je mensen wel eens karma toe, wat ze vast gaan krijgen, zonder dat je het hen toewenst!

Lees ook:   Het is begonnen, Poetin ontketent VERPLETTERENDE aanval op Oekraïne
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button