web analytics
...

‘Het vaccin, de Jong ‘ broer van, volg het geld of de familie banden 🖤

Lekt nu uit… ‘Het vaccin, de Jong ‘ broer van, volg het geld of de familie banden 🖤

Kijk zo wordt het gespeeld. Nee idd!. Hugo de Jonge, die gisteren een contract van de corona vaccins heeft ondertekend heeft een broer, genaamd Marien de Jonge. Kun je je nog herinneren dat Nederland in Afghanistan is binnengevallen? Toen was Jan-Peter Balkenende de premier. Zijn broer, Roland Balkenende zat in de olie pijpleidingen en kreeg een fantastische baan, toen het land werd binnengevallen, gesloopt en weder opgebouwd.

Als je kijkt naar de broer van Hugo, dan heeft hij gewerkt voor Merck. Merck is de grootste vaccinfabrikant ter wereld. De grootste aandeelhouder daarvan is Bill Gates. Hij is ook voorzitter van de KNVM, de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie. De grote sponsor daarvan is BD, Becton Dickinson.

Dat is ook zo’n Pharma reus die miljarden verdiend over de ruggen van zieken en lijken. En wie is daar weer de partner van? Uiteraard de Bill and Melinda Gates Foundation. Onder het mom van genezing werken ze beiden samen aan het steriliseren van vrouwen of het doden van kinderen middels vaccinaties.

Marien werkt als professor aan het Radboud ziekenhuis. En wie sponsort het Radboud al jaren voor allerlei projecten met name rondom vaccins? Juist, Bill Gates. Hij heeft inmiddels al miljoenen geschonken aan het Radboud, zal Marien hier en daar ook eens een duit in het zakje doen, als hij de duivel dient?

Dus tja, het wereldje is zo klein. Onder het mom van “De Wetenschap” en “Goede Bedoelingen” een geheime oorlog tegen het menselijk leven verklaren. Waarom laten wij ons zo vernederen, zo bang maken en zo verwijderen van onszelf en elkaar, door deze mensen?

Lees ook:   Wat als we FaCeBook BoYCoTTeN?

Ik denk dat we anno 2020 wel eens tot de conclusie mogen gaan komen dat we het allemaal zelf moeten gaan doen. Laten we onze eigen wereld maar gaan bouwen en creëren naar onze eigen hand. (Ramon Walter.)

Hij heeft nog een broer, een kunstenaar… https://jakobdejonge.com/
Aparte kunst, af en toe…dat je, je afvraagt wat bedoel je nu eigenlijk…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button