web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

2005 CIA-rapport over coronavirus pandemie ontdekt

2005 CIA-rapport over coronavirus pandemie ontdekt

In sociale netwerken en kleine westerse publicaties verscheen een hervertelling van het CIA-rapport uit 2005 over het onderwerp “What the World Will Be in 2020”. Daar wordt met verbazingwekkende nauwkeurigheid het huidige scenario voor de ontwikkeling van de COVID19-pandemie beschreven.

 

2005 CIA Respiratory Pandemic Report
Het rapport is geschreven in september 2005 en werd geuit door de Fransman Alexander Adler in zijn boek “The New CIA Report on What the World Will Be in 2020” . Het boek is in de periode 2005-2009 in westerse landen verschenen.

De afdeling probeerde zoals gewoonlijk vijftien tot twintig jaar van tevoren de toekomst van de wereld te voorspellen. De vooruitzichten voor een wereldwijde pandemie zijn verrassend waar. In een hoofdstuk getiteld “Een mogelijke uitbraak van een wereldwijde pandemie”, beschreven CIA-experts een scenario dat heel dicht bij COVID-19 ligt.

Ze voorzagen “de opkomst van een nieuwe, zeer besmettelijke, virulente luchtwegaandoening bij de mens waarvoor geen adequate behandeling bestaat en die een wereldwijde pandemie zou kunnen veroorzaken “.

“De opkomst van een pandemie hangt af van de natuurlijke genetische mutatie, van de recombinatie van virale stammen die al in omloop zijn, of van de opkomst van een nieuwe pathogene factor in de menselijke populatie. Zeer pathogene aviaire influenza-stammen zoals H5N1 zijn waarschijnlijke kandidaten voor dit type transformatie, maar andere pathogenen, zoals het ernstige acute respiratoire syndroom coronavirus en sommige griepstammen zullen dezelfde eigenschappen hebben “, citeerde de Portugese krant Visao.

Niemand is klaar voor een pandemie
: “Het land van herkomst zal waarschijnlijk niet over adequate detectiemiddelen beschikken, dus het zal lang duren om de ziekte op te sporen. Laboratoria hebben weken nodig om de definitieve resultaten te krijgen die het bestaan ​​bevestigen van de ziekte, die zich zou kunnen ontwikkelen tot een pandemie.”

Er wordt ook een wereldwijd besmettingsscenario beschreven:
“Ondanks beperkingen op het internationale verkeer, kunnen reizigers met weinig of geen symptomen het virus naar andere continenten dragen. Er zullen steeds meer patiënten zijn en er zullen elke maand nieuwe gevallen verschijnen.”

Het rapport voorspelt gebieden en omstandigheden waarin nieuwe virussen opduiken:
“Als er een pandemie uitbreekt, zal deze ongetwijfeld beginnen in een dichtbevolkt gebied waar mensen dicht bij dieren leven. Er zijn zulke gebieden in China en Zuidoost-Azië, waar mensen in contact komen met vee.”

In het ergste geval, volgens een CIA-rapport, “zullen tien tot honderden miljoenen westerlingen besmet raken met deze ziekte en zal het aantal doden tientallen miljoenen bedragen”.

In de rest van de wereld zal de vitale infrastructuur verslechteren, zullen er op wereldschaal economische verliezen zijn , zal ongeveer een derde van de bevolking de ziekte doormaken.

Het resultaat is duidelijk: spanningen en conflicten
“Als deze ziekte tegen 2020 optreedt, zullen de interne en grensoverschrijdende spanningen en conflicten zich verspreiden. Landen met onvoldoende capaciteiten zullen proberen de bevolkingsbewegingen te beheersen om infectie te voorkomen of de toegang tot natuurlijke hulpbronnen te behouden “, besluit het rapport.

Zoals gemeld , “Pravda.Ru”, ministerie van Buitenlandse Zaken woordvoerder zei dat het virus COVID-19 in Wuhan gebracht “het Amerikaanse leger.”

In het wetenschappelijke tijdschrift Nature Medicine voor 2015 vonden ze een artikel waarin stond dat Amerikaanse wetenschappers kunstmatig een hybride versie van coronavirus creëerden bij verschillende dieren, bijvoorbeeld vleermuizen. Verder wordt beschreven dat ze in 2013 de mogelijkheid bestudeerden om dit virus op mensen over te dragen.

Maandag meldden de Verenigde Staten dat ze een experimenteel coronavirusvaccin hadden gemaakt en begonnen het te testen. Het ligt voor de hand te veronderstellen wie de enorme winsten van de verkoop zal genieten.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1481589-cia_coronavirus/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥