web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Wat verdwenen en veranderd is in ons land sinds de EU

Zwarte Piet moet afgeschaft worden. Vrouwen moeten in de top van het bedrijfsleven worden geduwd. Vuurwerk moet verboden worden. Roken moet verboden worden. Organen afstaan moet verplicht worden. CO2/uitstoot moet afgeschaft worden. Toiletten moeten genderneutraal worden. Aanspreekvormen moeten genderneutraal worden. Geert Wilders moet van Twitter geband worden. “I Amsterdam”-letters moeten weggehaald worden. Mannen moeten ontdaan worden van hun “toxic masculinity”. Islamitische politievrouwen moeten een hoofddoek op krijgen. Forum voor Democratie moet verhinderd worden activiteiten te organiseren. Kritiek op de islam moet verboden worden. Het woord “neger” moet verboden worden. Het woord “blank” moet verboden worden.

Wat er allemaal nog meer wel niet moet
Grenzen moeten opengesteld worden. Illegalen uitzetten moet tegengehouden worden. Straatnamen moeten gewijzigd worden. Iedereen die dat niet vindt moet een nazi of fascist genoemd worden. Conservatieve rechters moeten gesloopt worden. Een baas mag geen hand leggen op de schouder van een collega. Verschillen tussen mannen en vrouwen moeten verboden worden. Trots zijn op je land moet vermeden worden. Kritiek op Soros moet als antisemitisme geframed worden. Kritiek op de multiculturele samenleving moet verboden worden. Trump moet gebasht worden. Oude films en televisieseries moeten gesloopt worden. Krakende criminelen moeten gedoogd en gefaciliteerd worden. Jordan Peterson mag niet op de UvA komen. Maar het ergste van allemaal: Sinterklaas moet een rolstoel krijgen.

Lees ook eens:   Epsteins documenten over pedofielen in de Amerikaanse elite veroorzaakten wereldwijde chaos

Lees verder via de link

https://beschermvrijheid.wordpress.com/2019/11/11/links-activisme-is-een-gebed-zonder-end/

Is het links of Soros?
Of een superrijke elitaire groep mensen (men noemt ze ook wel de illuminati raar woord) die de touwtjes in handen hebben en van verveling niet meer weten wat ze moeten verzinnen, om iets leuks te hebben voor hun mindset?

Logica is hen vreemd en iets kapot maken is heel simpel…iets heel houden kost veel energie en tijd en liefde en dat kennen zij blijkbaar niet.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥