24 oktober 2020

 

Minister Ratte

POST VAN Michel Mulder

HET VAASJE VAN RUTTE

We gaan weer langzaam naar verkiezingen toe kruipen, en dit is het meest zichtbaar aan de ratten die weer hun holen uitkomen.

Eén van deze knaagdieren kreeg in o.a. het AD, zijn persoonlijke clubblad, een podium om zijn ‘liefde’ voor ons mooie land en zijn inwoners te belijden.
Volgens de spindoctor van Ratte kan je ons land vergelijken met een breekbaar vaasje, gedragen door ons allen, maar ik denk eerder dat Ratte te diep in een vaasje heeft gekeken…… een vaasje bier wel te verstaan.

Er is in het gedrag van ons nationale knaagdier een opmerkelijke kentering zichtbaar want waar hij in de tijd tussen de verkiezingen in een agenda hanteert van een afbreuk van ons land, en de oprichting van de Brusselse provincie voorheen Nederland genaamd, is bruintje Ratte nu een verklaart voorstander van ons mooie land en zijn historie.

Ik weet niet of hondsdolheid ook op ratten kan overslaan maar gezien zijn opmerking dat hij bijna nooit overal zijn zin in kan krijgen vrees ik het ergste.

Als er namelijk één zijn zin krijgt in dit land dan is het Mark Ratte wel, die tot het opzeggen van de bromance door Paul Polman, als een egocentrisch verwend kind eigenhandig het dividend debacle er doorheen gedrukt had.

Als de one-trick pony die Ratte is komt hij nu wederom met zijn mierzoete, onder begeleiding van vioolklanken verpakte, boodschap waarin hij vurig beweerd dat “we samen een ontzettend mooi land hebben gebouwd! We hebben zoveel om trots op te zijn, zoveel om te beschermen, zoveel om mooier te maken.”

Als we dan in de optiek van Ratte zo’n ontzettend mooi land opgebouwd hebben, waar steeds meer senioren in hun eigen schijt wegkwijnen en de voedselbank de leidende rol van de supermarkt welhaast heeft overgenomen, waarom is bruintje dan in rap tempo bezig dit mooie land te verkwanselen tot een pinautomaat van Brussel?

Zou het misschien toch zo zijn bruintje Ratte, dat het landsbelang volledig ondergeschikt gemaakt moet worden voor de persoonlijke grenzeloze en schaamteloze ambitie van ons hoogste knaagdier?

Gezien het feit dat de VVD al ondergeschikt is gemaakt aan Ratte, door het totaal ontbreken van hun naam in de schaamteloze lofzang van bruintje, lijkt het mij niet geheel bezijden de waarheid dat de persoonlijke, over lijken gaande, ambitie van Ratte in dit land prevaleert boven een vaderlandsgezind regeringsbeleid.

Bespaar mij dus deze walgelijke retoriek die, naast de 1000 euro en de openlijke spijtbetuiging, gearchiveerd kan worden in de sectie “narcistische gedragingen,” want wij het volk zijn zo langzamerhand te vaak getuigen geweest van je leugens en verbroken beloftes, en je voorheen jongensachtige charme zal je ook niet meer de weg wijzen uit je eigen gecreëerde doolhof van leugens, corruptie en bedrog, want de valsheid van je gedragingen begint zich als een vaste waarde op je gezicht af te tekenen.

Nog een reactie van iemand:

Wanneer gooien we met z’n allen Nederland plat en gaan we naar Den Haag??? Iedereen een dure nieuwe slimme meter die niet eens 1% bespaart maar miljarden kost.
We moeten 30% meer betalen voor water…omdat we ???te spaarzaam???zijn ??
we moeten ons huis isoleren omdat ze net dan de premies afschaffen… we moeten allemaal een zuinige auto kopen maar dan wel meer inschrijvings/&taks betalen
We moeten allemaal zonnepanelen plaatsen…om achteraf meer schaad dan baat te doen
We moeten de gewone lamp vervangen door spaarlamp omdat dan de elektriciteit fors duurder wordt… ?
We moeten allemaal langer en meer werken voor minder pensioen… ?
We moeten betalen op het containerpark om eender welke soort vuiligheid te mogen storten…
We betalen overal belastingen op omdat we met meer dan 50 ministers zitten die duizenden € per maand verdienen een privechauffeur en een vervroegd pensioen hebben met een premie erbovenop en niet te vergeten wachtgeld ? en nog zitten net die ministers als kleine kinderen ruzie te maken over het begrotings tekort !! Er word uit de staatskas veel betaald aan Brussel, maar armoede in eigen land neemt toe. Er verdwijnen steeds meer banen om vervolgens mensen als vrijwilliger aan te nemen

W.R

-Moslim ouders “eisten” de terugtrekking van varkensvlees uit school ‘ s, in de stad durval in québec.
Antwoord door de burgemeester van de plaats:

” moslims moeten begrijpen dat ze zich moeten aanpassen aan canada, hun gewoonten, hun tradities, hun manier van leven, want het was het land dat ze kozen om te emigreren.
Zij moeten begrijpen dat zij degenen zijn die moeten integreren en leren in canada te wonen.
Ze moeten begrijpen dat zij de mensen moeten zijn die hun levensstijl veranderen, niet de canadezen, die ze zo gul hebben meegenomen.
U moet begrijpen dat canadezen niet racistisch of xenofobe zijn.
Wij accepteren veel immigranten, uit vele landen met verschillende culturen en religies, die veel islamitische landen tegenspreken die niet-islamitische immigranten accepteren.
Daarom zijn de canadezen niet bereid hun identiteit en hun cultuur op te geven.
Tot slot moeten zij begrijpen dat in canada, met hun joods-christelijke wortels, kerstbomen, kerken en religieuze partijen, de godsdienst in de privé-sfeer moet blijven.
De gemeente durval heeft het recht concessies te doen aan de islam en de sharia.
Voor moslims, die het niet eens zijn met canadese cultuur en religie en zich niet comfortabel voelen in canada, zijn er 57 prachtige moslimlanden over de hele wereld, de meeste van hen sub bevolkt en klaar om ze met open armen te ontvangen, volgens de sharia .
Als je je land verliet om naar canada te komen, en niet naar een moslim land, dan is het omdat je het leven beter hebt gezien in canada dan elders.
Stel jezelf de vraag: waarom is het hier beter in canada dan waar het vandaan komt? ‘ ‘

Lees ook:   Het grote dwangarbeid-overzicht

-25 jaar geleden hadden mensen met een uitkering 1800 gulden waarvan 1000 naar alle lasten gingen en de rest over was om van te eten en kleding van te kopen nu heb je 1200 euro waarvan 1000 vaste lasten waardoor je 200 overhoudt om van te eten en kleding voor te kopen — Precies en die 200 euro hoeven we niet te zien als 440 gulden want die verhouding is al lang zoek…Wat je kon kopen zeg voor 440 gulden… pfff veel!
Maar ik denk dat Rutte op die manier wel omrekent die denkt oh met 400 gulden ehm euro is het nog te doen…nou niet! Per week 50? 50 voor alles all in! Die 50 komt dan overeen met ooit 110 gulden? Nee dat komt meer overeen met ooit 35 gulden per week in verhouding met de guldentijd! Wat mensen daar van moeten kopen?
Voedsel:
Schoonmaakmiddelen bv, shampoo, tandpasta etc etc….
Moeten mensen ook nog kleding van kopen, schoenen, naar de kapper bv kan al helemaal niet… daar moeten ze ook nog sport van gaan beoefenen?
Vermoed dat veel mensen maar goedkope pizzadozen halen om toch iets te eten te hebben!
10 euro voelt dan aan als zijnde 100 euro…
Mensen gaan niet meer winkelen, kunnen nergens nog een bakkie koffie drinken, of een snack halen, laat staan kleding kopen of schoenen. Gek dat bedrijven over de kop gaan? Nee…
Schandalig…dat is Nederland…anno nu!


Nog wat reacties van mensen online die de moeite waard zijn!

-Ik heb de armoede meegemaakt in de jaren 50. Maar inmiddels zijn we nu op hetzelfde niveau beland. Het is altijd al zo geweest dat als de VVD aan de macht komt rijken rijker worden en arme armer. Daar staat de VVD voor.

-Quote[laten we aub wel in ons achterhoofd goed onthouden dat we hier in een van de best georganiseerde landen ter wereld wonen kwa voorzieningen en dat menig inwoner van de rest van de wereld daar graag mee zou willen ruilen] Quote:Nou?Ten eerste noem ik dat politiek papegaaien wat niets te maken heeft met ervaring of kennis van zaken in andere landen,want zelfs in Duitsland en België(gratis openbaar vervoer) hebben ze het beter dan in Nederland,van Zweden enz. niet te spreken!Anders georganiseerd zijn betekent niet slechter hebben!Integendeel wel vrijer! ten 2e noem ik het, het Volk schuldgevoelens aanpraten en de motivatie om voor beter te strijden de kop indrukken,(ach, jullie hebben het beter dan iedereen op de wereld,ondankbaren,ga je schamen,dat gezeur is ergens onterecht) ten 3e leven wij in Nederland, met de economische situatie/maatstaven versus onrecht. situatie in dit Land,zo wij hebben niks te maken&moeten/hoeven niets te vergelijken met hoe het in andere landen gaat!Zal ons een worst wezen!Wij strijden voor Rechtvaardigheid en het schenden van mensenrechten naar de maatstaven van hier! Waar wij vooral voor moeten oppassen zijn Trollen en/of Mollen!

-Het kan wel lijken alsof hier alles goed geregeld is, maar ondertussen wordt je hier leeg gezogen!

-Wat ik gelezen heb in de krant het kabinet bezuinigd
op lage en midden inkomens en het bedrijfsleven allerlei voordeeltjes toe en een slimme belasting voordeel
Waar zijn wij /regering mee bezig

-Als je weet welke agenda er achter de stroom migranten zit, een agenda die zich sinds 1884 stap voor stap aan het ontvouwen is (onderzoek Fabian Society; Coudenhove Callergi plan, George Soros Open mind society, lees Orwells 1984, etc), dan ga je doorzien dat de migrantenstroom doelbewust, door onder valse voorwendselen (massavernietigingswapens?) door oorlogen het midden oosten te destabiliseren, op gang is gebracht om chaos in Europa te creëren. Natuurlijk zijn er onder migranten veel mensen net zo goed als wij een pion in een spel dat niemand wil spelen. Te veel migranten zal leiden tot destabilisatie. Bovendien dicteren bureaucratische organen als de EU en de VN op ondemocratische wijze wat landen ieder voor zich zouden moeten bepalen. Door programmering hebben de begrippen nationalisme en patriotisme een vieze bijsmaak gekregen maar ondertussen hebben we onze soevereiniteit uit handen gegeven. Hogere kosten voor levensonderhoud zijn onderdeel van de agenda om de burger klein te houden, maar het gaat om veel meer dan protest tegen belasting verhogingen. De deep state/de globalisten/de New World order: geen samenzweringstheorie van rare aluhoedjes maar FEIT en mensen worden nu op grote schaal wakker. Geloof niets, de main stream media niet, vele truthers niet, maar die zelf onderzoek en kom tot je eigen conclusie. George Orwells 1984 was geen fictie en is nu bijna feit. Dat moeten we voorkomen. In heel de wereld worden mensen wakker #thegreatawakening #Q #Qanon en nu ook #gelehesjes #yellowvests

-De meeste mensen hebben geen idee wat er werkelijk aan de hand is en hoe erg het allemaal al is, in dit Land! Die laffe criminele Toyboy van Unilever en Shell Mark Rutte VVD is alleen maar door angst voor Ons; dé gele Hesjes in de pen geklommen om hulp te roepen!Het vraagt ons om hem te steunen! Hooe achterlijk kan je wel niet zijn. Optimisme? Positiviteit?Daar zetten wij geen brood op tafel mee en nog minder de Onrecht, het roven en gegraai van Rutte&CO doen stoppen!WIJ EISEN AFTREDEN EN VERDER HELEMAAL NIKS! ALS RUTTE ZO BEGAAN IS MET LAND & VOLK, LAAT HEM NÚ, VANDAAG AFTREDEN VOORDAT DE VLAM IN DE PAN SLAAT!

Gerelateerde berichten