web analytics

Nederland in oorlog met Amerika?

Nederland verklaart oorlog aan Amerika?

Dit is een bijzondere ontwikkeling, door de terreuraanslagen in Parijs heeft Rutte het nieuws opgezocht om de oorlog te verklaren met Amerika, hij zegt: “Isis is onze vijand, daarmee zijn we in oorlog, niet met islam, niet met een geloof… zo zit het.” Duidelijk niet heel eloquent, maar toch, verklaart de Nederlandse overheid nu echt oorlog met de VS?

Nu hoor ik u denken, ‘Nee, beste Lang Leve, hij zegt Isis.’ Het probleem daarmee is dat Isis de nieuwe naam van Al Qaida is, en dat beide partijen als zodanig opgericht, getraind, gefinancierd, gesteund, beschermd en van wapens voorzien wordt door partijen in de overheid van de VS. Isis zijn primair door de VS ingehuurde en bewapende huurlingen, later vergezeld uiteraard met zielen die de weg een beetje kwijt zijn. Doordat Rutte oorlog verklaart aan Isis, verklaart hij oorlog aan de CIA, aan figuren als Soros en Brzezinski, de Bush familie, de psychopathische bankiersfamilies, etc.

 

https://langleveeuropa.nl/2015/11/nederland-verklaart-oorlog-aan-amerika/

Ok ik moest even glimlachen! Maar dat is wel wat Rutte zegt!

 

lees dit ook even door

https://langleveeuropa.nl/2015/08/het-5-stappen-programma-herken-het/

Lees ook:   Ben jij nog een Charlie, nou de Russen niet...

Gerelateerde artikelen

Back to top button