web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De ogen sluiten is een easy-go- TBC

‘Veel TBC-gevallen onder migranten, artsen worden gedwongen hen te behandelen’
Xander 06-11-2015 18:24- in Algemeen Nieuws, EU, Immigratie, Islam & Terreur, Maatschappij
Talloze migranten blijken naast valse paspoorten ook valse diploma’s te hebben – Zweedse regering erkent dat land ‘op instorten’ staat en eist dat migranten in Duitsland blijven
In Zweden worden nog steeds gebouwen die als toekomstig AZC zijn aangewezen in de brand gestoken. Inzet: migranten uit Eritrea klagen nu al dat ze Zweden te koud, te leeg en te donker vinden. En dan moet de echte winter nog beginnen…

Een in een ziekenhuis werkzame Duitse arts -die vanwege dreigende represailles door de overheid anoniem moet blijven- bevestigt dat zeer veel zogenaamde ‘vluchtelingen’ aan TBC lijden. De artsen in het ziekenhuis worden door de overheid ‘verzocht’ (= gedwongen) om deze zieken te behandelen, hoewel ze hebben aangegeven dat de werkdruk nu al extreem hoog is. De dokter in kwestie is dermate verbitterd over de voortdurende inbreuken op de rechten van de gewone man door de Duitse overheid, dat hij en zijn collega’s inmiddels voorzorgsmaatregelen nemen voor het uitbreken van een mogelijke burgeroorlog. -Is dat wat men wil…die Europese ”leiders”?-
Sommige mensen kunnen niet geloven dat de artsen daadwerkelijk worden gedwongen – niet zozeer omdat ze de overheid vertrouwen, maar omdat ‘de meeste artsen systeemgelovige gutmenschen zijn en het vrijwillig doen om te bewijzen dat ze ‘goed’ zijn’.’ (1)

Gevaar voor volksgezondheid Europa

Op 9 oktober plaatsten we een artikel over een Tsjechische arts die in een ziekenhuis in München werkt, en die eveneens waarschuwde dat migranten tal van besmettelijke en ernstige ziekten dreigen te verspreiden. Veel asielzoekers hebben AIDS, syfilis, open TBC en een groot aantal andere ‘exotische’ ziekten die in Europa niet voorkomen. ‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat het ziekenhuispersoneel (en daarna hun familie) wordt besmet.’

Het extreem onhygiënische, smerige gedrag van met name Afrikaanse migranten, die letterlijk overal hun behoeften doen en mensen bespugen, is volgens de arts een groot gevaar voor de volksgezondheid in Europa. Desondanks weigeren zowel politiek als media in West Europa hier ook maar één seconde aandacht aan te besteden.

Lees ook:   De WAARHEID komt uit in Oekraïne en Zelensky zit diep in de problemen

De Poolse president Andrzej Duda eiste nog geen 2 weken later op TV dat de regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. ‘Ze brachten cholera op de Griekse eilanden, dysenterie naar Wenen, en andere soorten parasieten.’

Asielzoekers klagen ondanks goede opvang steen en been

Asielzoekers in Offenbach (bij Frankfurt) –waar vanwege een uitbraak van waterpokken een opnamestop is ingesteld- klagen dat ze het eten niet lekker vinden en dat er geen islamitische gebedsruimte voor hen is. Ook het ontbreken van WiFi is een doorn in hun oog. ‘Als deze problemen niet snel worden opgelost dan gaat het hier echt knetteren,’ aldus een tolk.

Waar het echter vooral aan ontbreekt is dankbaarheid voor het feit dat ze nog in leven zijn, toegelaten werden en te eten hebben – en dat alles gratis, betaald door de Duitse samenleving. De voorzitter van een vrijwilligersorganisatie, die er zelf geweest is, zei dat ‘vergeleken met Turkije, Libanon en de Balkan de mensen hier ver boven het internationale niveau’ worden opgevangen.’ Desondanks zijn veel asielzoekers woedend, drinken veel alcohol, en gaan regelmatig met elkaar op de vuist. (2)

Complete pakketten met valse paspoorten en valse diploma’s te koop (Je zou er straks een als arts hebben????????????)

Geweld komt ook in de vele andere opvangcentra veelvuldig voor (ook al wordt dat officieel ontkend). In enkele AZC’s in Hamburg vielen migranten de politie en zelfs politiehonden aan, die waren uitgerukt vanwege een confrontatie tussen zogenaamde ‘Syriërs’ en tientallen asielzoekers uit Eritrea. Wat het meeste opviel was dat de migranten zeer goed georganiseerd waren en zich in een aanvalspositie opstelden – alsof het om een legeronderdeel ging (4).

Het ministerie van Binnenlandse Zaken waarschuwt dat veel migranten niet alleen vervalste Syrische paspoorten, maar ook vervalste diploma’s hebben. Er zijn zelfs complete pakketten met dergelijke valse documenten te koop, waarmee asielzoekers hopen eerder te worden toegelaten tot Europa. (3)

Minister: Scholen moeten normen voor migranten verlagen

Minister van Binnenlandse Zaken Thomas De Mazière zei dat de scholen en opleidingen in Duitsland ‘tijdelijk’ hun eisen naar beneden moeten bijstellen om ze voor zoveel mogelijk migranten toegankelijk te maken.-¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ wtf?) Aangezien slechts 7% van de asielzoekers een school of opleiding heeft voltooid, zal de term ‘Made in Germany’ in de toekomst daarom hoogstwaarschijnlijk dezelfde negatieve bijklank krijgen als ‘Made in China’ dat jarenlang was. (5)

Lees ook:   Oh SH*T, er gebeurt iets GROOTS in Davos terwijl WEF de media blokkeert

Regering Merkel: Grenzen blijven open

Ondanks de enorme weerstand uit alle lagen van de samenleving –inclusief haar eigen partij- heeft de Duitse Reichskanzler Angela Merkel gezegd dat de grenzen open blijven. Daarvoor krijgt ze de steun van de coalitiepartners van de sociaaldemocratische SPD. Merkel herhaalde maar weer eens dat ‘wir es auch schaffen können und schaffen wollen’.

Hoewel er geen enkel zicht meer is op hoeveel migranten er inmiddels in Duitsland zijn –de schattingen lopen uiteen van minstens 750.000 tot 1,8 miljoen – weigert Merkel nog steeds om een plafond in te stellen. Bovendien wijzen critici erop dat vermoedelijk al vele tienduizenden in de illegaliteit zijn verdwenen, en bijna alle afgewezen migranten –als ze al willen wachten totdat hun procedure is afgerond- dezelfde weg zullen bewandelen. (6)

Zweden eist dat migranten in Duitsland blijven

Het aantal migranten zal hoogstwaarschijnlijk nog sneller stijgen dan de afgelopen maanden, want inmiddels erkent zelfs de ultralinkse regering van Zweden dat het land ‘op de rand van instorten’ staat (8). De Zweedse minister van Financiën raadt net als eerder de minister van Immigratie migranten daarom af om naar zijn land te komen, en eist dat ze in Duitsland blijven. Sowieso hebben veel asielzoekers het totaal niet naar hun zin in Zweden, omdat ze het er te koud, te leeg en te donker vinden. (7)

De enige partij die tegen de massale moslimimmigratie is, de Zweden Democraten, staat in de peilingen op forse winst, zozeer dat nu ook de conservatieven overwegen om hun pro-asielkoers bij te stellen. Ondertussen worden er in het land nog steeds brandaanslagen gepleegd op gebouwen die aangewezen zijn als toekomstige AZC’s. Ook dat wijst erop dat de grens van wat de Zweedse bevolking kan hebben ruimschoots is overschreden (8).

Lees ook:   RIVM - Zijn niet-medische mondkapjes met nanomaterialen veilig?

Xander

 

Nog wat cijfers van voorgaande jaren

Schermafbeelding%202013 11 06%20om%2009 20 32 AnGel-WinGs.nl

https://www.republiekallochtonie.nl/harde-cijfers-over-vluchtelingen-en-asielzoekers

Hopelijk gaat de regering nu eens goed zorgen voor alles en nog wat!
Zorgen dat er geen ziekten komen in ons land bv, dat de juiste mensen komen dus de echte vluchtelingen!
Maar vreemd genoeg lijkt het opzet te zijn… zoveel mensen in de EU toegelaten…dat is vreemd, in alle landen spreekt men over een complot…
Heel raar dit alles.. klopt niet gewoon…
Normaal worden mensen die hier naartoe komen gescreend en nu totaal niet…
Gevaarlijke zaak dit…

-Als men wat zegt over de vluchtelingenstroom, die echt absurd hoog is… is men direct al een racist!!!!!!!
-Men laat alles toe, wie dan ook al zijn het bv terroristen? (Voorheen niet!)
-De EU staat op instorten, wil men een burgeroorlog zodat ze dit kunnen wegmoffelen?
-Als Amerika achter Isis zit en al die oorlogen en dit (Vluchtelingen stroom) veroorzaakt, willen zij Europa vernietigen? Misschien in oorlog met de Russen?
-Hoe minder Europeanen, hoe minder geld men nodig heeft?
-Studenten geen beurs
-Mensen leven in armoede
-Men geeft vluchtelingen alles gratis, woningen, voedsel etc, en sport zelfs…
Dit roept woede op logisch natuurlijk…dus opzet!
-Men zei laatst dat de gewone man maar beter geen hoge opleidingen moest gaan volgen, studie is straks dus voor de elite?
-Nu mogen vluchtelingen met een lager niveau plots alle regels omzeilen aangaande een diploma waarbij men een oogje toeknijpt!?
-Moeten deze zg intelligente mensenstroom plots goedkoper arbeiten?
-Is dit tegen de zg vergrijzing?

Wat is de bedoeling hier achter? Want dat er iets gaande is vanuit de politiek is duidelijk!
Dat zij dit bewust accepteren is ook duidelijk…wat willen zij nu?

-Ze zetten mensen dus tegen elkaar op…
-Gevolgen burgeroorlog
-Wat lost dit op….
-Dat mensen niet langer kijken naar die top en waar zij mee bezig zijn?

-En straks een politiestaat invoeren!Laten we hopen dat dit alles niet zal gaan gebeuren!!!!!!!!!🙁 zucht… dit zijn geen oorlogsvluchtelingen dan gedraag je je echt wel anders toch?


Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien