web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Texas Angstaanjagende geluiden van de aarde of iets meer sinister misschien

Beveiligingsbeambte Noel Almar had dienst (Texas) maar schrok toen hij de meest bizarre en griezelige geluiden onderzocht die iemand ooit zal horen of tegenkomen… dus zoals elke nieuwsgierige persoon zou doen, onderzocht hij het! Persoonlijk zou ik het niet doen, want als we een dier of wat dan ook maken dat dit geluid maakt, weet je dat het een enorme, waarschijnlijk gevaarlijke entiteit is. Dus mijn overlevingsinstinct is al in werking getreden op een continent tegenover dit “ding” of wat het ook is. Het verbaast me dat hij zo ver is gekomen, want dat is geen grap, wat het ook maakt om dit geluid te maken. 😳 Laten we er duidelijk over zijn dat wat het ook is dat, dat geluidsdier of ander geluid creëert, het waarschijnlijk verstandig is om er van weg te blijven.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥