...
Mysterie

‘Falmouth Shadow’ rent voor het voertuig uit

Er zijn beelden verschenen van een niet-identificeerbaar ‘schaduwwezen’ dat in het donker over de weg snelt.

De griezelige clip werd geüpload door de in Maine gevestigde non-profit paranormale onderzoeksgroep ‘Paranormal 207’ en werd opgenomen door een inwoner van Falmouth die hun dashcam-beelden had gecontroleerd om te zoeken naar herten die de weg overstaken toen ze iets heel vreemds ontdekten.

De video, die een paar dagen geleden werd gefilmd, toont een donker, schimmig wezen dat voor het voertuig over de rijbaan schiet voordat het in de duisternis aan de kant van de weg verdwijnt.

Dus zou dit een soort paranormaal wezen kunnen zijn of is er een meer conventionele verklaring?

Helaas is het moeilijk om precies te onderscheiden wat het dier werkelijk is, vooral gezien de omstandigheden met weinig licht en de onscherpte van zijn beweging. Het is heel goed mogelijk dat dit een donkergekleurde hond is of een ander alledaags wezen dat toevallig naar buiten schoot toen het voertuig naderde.

Bron

Lees ook:   Je kunt borstkanker krijgen van desinfecterende handgel

Gerelateerde artikelen

Back to top button