web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Oorlog in de psychologische beïnvloeding

https://youtu.be/LROIiLnnb3k

In deze oogverblindende presentatie, oorspronkelijk gepresenteerd op de virtuele conferentie Shattering The Illusion, legt Mark Passio uit wat Psychological Warfare is, wie het gebruikt, en vooral, WAAROM het werkt als een manipulatiemethode voor het grote publiek. Mark gaat verder met het opsplitsen van de verschillende soorten Psy-Ops en analyseert enkele van de meest beruchte oude en moderne psychologische operaties in de menselijke geschiedenis. Mark besluit de presentatie door kritische verdedigingsmethoden te onderzoeken die kunnen worden gebruikt tegen alle vormen van psychologische oorlogsvoering.

Lees ook:   Trump stuurt extra vliegtuigen ivm N Korea
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken