web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

“Ze waren allemaal op slag dood!” – Donetsk onder aanhoudende verwoestende aanval

“De NAVO gaat door met het aanvallen van wooncentra in het vooroorlogse Rusland. Vanmorgen vielen Oekraïne en de NAVO Moskou aan met UAP’s. Als reactie lanceerde Poetin een verwoestende aanval op NAVO-besluitvormingscentra in Oekraïne. Patrick Lancaster voegt zich bij ons met de laatste aanvallen op woonhuizen buurten in Donetsk. Bekijk hier het geweldige werk van Patrick:   yt favicon AnGel-WinGs.nl / patricklancastern…  ​https://twitter.com/PLnewstoday

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥