web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Nieuwe diepe aardbeving onder Turkije — potentieel voor verspreiding naar het westen

Deze update behandelt de nieuwe seismische ontwikkeling in Turkije, een diepe aardbeving onder het meest westelijke punt van seismische activiteit, een mogelijk teken van een nieuwe aardbeving in het westen (ongeveer 200 mijl ten westen nog steeds in Turkije). Ik hoop dat ik het bij het verkeerde eind heb, maar alleen de tijd zal het leren (hoogstwaarschijnlijk enkele dagen). Bovendien, in de hoop dat de verspreiding door Europa naar de Adriatische Zee gaat (niet op het land, waarbij schade aan steden wordt gemist).. op zoek naar M5.9-reeks in de Adriatische Zee, Midden-Italië, evenals een M5.9 door Albanië.

Roemenië op zoek naar het derde evenement in de hogere M5.0-reeks in de komende dagen. Niets van dit alles is nog gebeurd. Zolang we vast blijven zitten in Turkije (er gaat nog geen grote verspreiding door Europa), bouwt het potentieel zich op voor een nieuwe significante aardbeving in Turkije. Hoop op het beste, maar plan voor het ergste. We hebben het hier niet over weken, we hebben het over dagen. De westkust van de VS staat ook op het punt te verhuizen, maar zou waarschijnlijk in het M4.9-bereik bij Salton Sea groter kunnen worden dan M4.9, maar ik heb niets om seismiek op te baseren vanwege een gebrek aan rapportage voor de Pacific Northwest-kust .

Lees ook eens:  In 4 dagen 30.000 mensen tegen dit kabinet!!!

West Pacific Indonesië een nieuwe plek om naar te kijken aan de Indo / PNG-grens voor grote activiteit M6.5 + evenals Nieuw-Zeeland (oost ten noordoosten van) voor de antipode-beving die al dan niet komt (ik voorspel geen antipode aardbevingen normaal). Over het algemeen bevinden we ons in wat ik “go time” noem… wees niet bang, wees voorbereid! 5+ evenals Nieuw-Zeeland (oostelijk ten noordoosten van) voor de antipode-beving die al dan niet zal komen (ik voorspel normaal geen antipode-bevingen). Over het algemeen bevinden we ons in wat ik “go time” noem… wees niet bang, wees voorbereid! 5+ evenals Nieuw-Zeeland (oostelijk ten noordoosten van) voor de antipode-beving die al dan niet zal komen (ik voorspel normaal geen antipode-bevingen). Over het algemeen bevinden we ons in wat ik “go time” noem… wees niet bang, wees voorbereid!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥