web analytics

’s Werelds Grootste Verlaten Pretpark – Wonderland Eurasia

In de aflevering van vandaag verkennen we Wonderland Eurazië, ook wel bekend als Ankapark. Het park is geopend in maart 2019 en heeft 17 achtbanen, de op één na meest ter wereld. De omvang van de problemen met het park werd echter al snel duidelijk. Twee dagen na de opening van het park kwam een ​​trein vast te zitten bovenop een achtbaan en moesten de passagiers de draaimolen te voet verlaten. Uiteindelijk, minder dan een jaar na de opening, in februari 2020, kon het park zijn 180.000 dollar geaccumuleerde elektriciteitsschuld niet betalen. De elektriciteit van het park werd afgesneden, waardoor het park voorgoed gesloten bleef. De mislukking is totaal. 750 miljoen dollar om dit extravagante megaproject te realiseren wordt in de prullenbak gegooid. Wonderland Eurazië heeft nu het gordijn laten zakken, waardoor roestende dure standbeelden en attracties en een sterk gevoel van bitterheid op hun plaats blijven. Wat een symbool van trots voor Turkije moest worden, is een symbool geworden van het wanbeheer en de hoogmoed van sommige functionarissen van de presidentiële partij. Vandaag wagen we ons een weg naar Wonderland en geven we je een exclusief kijkje in dit gigantische verlaten pretpark.

Echt zonde.

Lees ook:   De humor is weg van de tv!

Gerelateerde artikelen

Back to top button