web analytics
11:11 Dubbele getallen

Dader moord op Gino…

https://www.ad.nl/binnenland/donny-m-eerder-veroordeeld-voor-misbruik-jonge-kinderen~a7462675/

De schobbejak liep gewoon vrij rond…terwijl men dit wist!
Zijn zij niet medeverantwoordelijk!?

De aanhouding…

Donny Marwa eerder veroordeeld voor kindermisbruik

 

D666 is best een moordende partij…
Met o.a. hun drion pilletjes en nu dit weer…

Reactie:

https://rodajckantine.nl/

“Woorden schieten te kort…..dat zo’n monster, Donny Marwa, wat als 11/12 jarig kind al niet van andere kinderen af kon blijven, en hier ook al voor veroordeeld is, nu toch nog heeft kunnen toeslaan???!
Jeugdzorg, en zijn pleeg gezin, wisten hier toen al vanaf, en alles werd in de doofpot gestopt. Daarna heeft hij nog vele malen toegeslagen, en kwam er met een kleine taakstraf vanaf 🤬😈
Onze overheid, onze wetgeving, en jeugdzorg schieten zwaar tekort!
Hoe leggen we dit uit aan Gino, en aan zijn nabestaanden?! Onbegrijpelijk dit!”

Wat vreselijk, ze wisten het dus allang, dat deze vent niet spoorde…waarom laat men zulke gestoorden vrij rondlopen in de maatschappij…hij pakt een kind van mensen, maar nooit die van de elite, mensen in de politiek zitten hoog en droog en denken waarschijnlijk dat hen dit nooit zal overkomen…
Dus doen ze er niets tegen.

‘Mijn zoontje herkent verdachte zaak Gino als man die hem wilde ontvoeren’

Het trieste verloop van de zaak Gino kennen we: in de nacht van vrijdag op zaterdag werd Donny M. in zijn huis in Geleen van zijn bed gelicht. Hij wees de politie de plek waar het lijkje van Gino lag, naar verluidt bij een andere, uitgebrande woning in Geleen. En inmiddels begint het er op te lijken dat deze Donny M. inderdaad ook in maart bezig kan zijn geweest. Want vanavond slaagde ik erin om Maria te bereiken: ze zegt ervan overtuigd te zijn dat haar zoon destijds door dezelfde man is belaagd.

Lees ook:   Oostvaardersplassen men wordt dus wakker

“Ik was die dag thuis”, kijkt Maria terug. “Mijn zoon was naar het voetbalveld in ons dorp. Na afloop is hij met een neefje en mijn jongere zoon naar huis gefietst. Omdat hij op enig moment zijn voetbalschoen had verloren en zijn broertje en neefje verder fietsten, was hij wat achterop geraakt.”

Tesla

Op dat moment reed plotseling een grijze Tesla naast de jongen. “Mijn zoon weet zeker dat het een Tesla was”, vervolgt Maria. Een van de drie inzittenden stapte vervolgens uit, kreeg Maria later van haar kind te horen. “De man achter het stuur riep ondertussen naar mijn kind dat hij nieuwe voetbalspullen zou krijgen als hij zou instappen. Goddank bedacht mijn zoontje zich geen moment. Hij was doodsbang en fietste met een rotvaart naar huis. De man die was uitgestapt, is nog achter hem aangerend.”

Haar kind kwam totaal overstuur thuis, kijkt Maria terug. “Hij was volledig in paniek, maar wist me desondanks heel duidelijk te vertellen wat er was gebeurd.”


3 man… ik voel me letterlijk onpasselijk..
Dat arme kind… OMG

En jij agent bent ook medeverantwoordelijk!

“Ik wilde aangifte doen, want ik vind een poging tot ontvoering van een kind een zeer ernstige zaak. Maar de agent die ik aan de lijn kreeg, vertelde me dat ik niet naar het politiebureau mocht komen vanwege de corona. Ook kon ik geen aangifte doen, werd me verteld. Ik mocht alleen een melding doen. ‘Omdat er niets is gebeurd met uw kind’, zei de agent. Ik heb hooguit tien minuten met de politie gesproken. Daarna heb ik nooit meer iets gehoord.”

Lees ook:   STOP de OORLOG

 

Dankzij de politie is dit misdrijf dus niet voorkomen, daar moet ook even naar gekeken worden uiteraard.

Dit kan toch niet…een politie die dat zegt!
Dit zijn ernstige gevaren in de maatschappij en dan een politie die zegt ja je kunt geen aangifte doen hoor er is niks gebeurd…
NOU  NU IS ER WAT GEBEURD RAAD EENS WAT…

EEN KIND IS DOOD, VERMOORD EN VERKRACHT, MISBRUIKT, …EN NU??????

Mede dankzij jullie!


Een kind als Gino

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button