web analytics
...

Voorbeeldbrieven vaccinatie en maskers dragen

Let wel op aub, deze zijn vertaald (  dus pas aan waar nodig):

Mondmasker op school:

Geachte  (Naam=XXX)

Ik schrijf u om u te informeren dat (XXX) is vrijgesteld van het dragen van enige vorm van gezichtsbedekking, volgens de vrijstellingen van de overheidswetgeving.

Er zijn veel uitzonderingen op het dragen van een gezichtsmasker, die verborgen handicaps omvatten, inclusief – maar niet beperkt tot;
(ik)
vanwege een fysieke of mentale ziekte of beperking, of handicap (in de zin van sectie 6 van de Equality Act 2010 (1)), of
(ii)
zonder ernstig leed; https://www.legislation.gov.uk/uksi/2020/791/regulation/4/made

In overeenstemming met sectie 6 van de wet inzake gelijkheid van 2010, stelt het: “Scholen mogen een leerling niet discrimineren vanwege hun handicap. Dit is volgens de wet onwettig. ”

(XXX) maakt zich zorgen over het feit dat ze door leraren worden uitgekozen, omdat ze geen masker dragen, maar ik heb (hem / haar) verzekerd dat dit niet zal gebeuren.
Dit valt ook onder de paraplu van discriminatie op grond van handicap:

• Directe discriminatie
• Indirecte discriminatie
• Discriminatie vanwege iets dat verband houdt met uw handicap – dit wordt discriminatie als gevolg van een handicap genoemd
• Intimidatie
• Slachtofferschap

(XXX) is wettelijk niet verplicht om op geen enkele manier bewijs te leveren van (zijn / haar) vrijstelling en wordt beschermd onder de Data Protection Act 2018.

Ik heb ook een kopie van deze brief naar onze advocaten gestuurd, zodat deze kan worden bewaard.

Vriendelijke groeten

(XXX)


Aansprakelijkheid voor vaccinatieschade

Deze aansprakelijkheid voor vaccinatieschade   (deze “Overeenkomst”) dateert van
________ dag  ________________, ________

Tussen:

(NAAM MOEDER / VADER) namens (NAAM VAN KINDEREN)
(ADRES)

en

(NAAM VAN DE OUDER DIE U WILT VACCINEREN) van (HUN ADRES)
(De “Releasee”)

In overweging van de

convenanten en overeenkomsten vervat in deze overeenkomst en andere goede en waardevolle tegenprestaties, waarvan de ontvangst hierbij wordt erkend, komen de partijen bij deze overeenkomst het volgende overeen:

1. Overweging
2. Met inachtneming van de volledige medische aansprakelijkheid, financiële aansprakelijkheid (tot de som van één miljoen euro) en burgerlijke aansprakelijkheid aanvaard door de Releasee en voldoende tegenprestatie wordt erkend, geeft de Releasee, de echtgenoot van de Releasee,  erfgenamen vrij en ontslaat deze voor altijd. , executeurs, beheerders, wettelijke vertegenwoordigers en rechtverkrijgenden uit allerlei acties, oorzaken van actie, schulden, rekeningen, obligaties, contracten, claims en eisen voor of als gevolg van vaccinatieschade aan (NAAM VAN de  KINDEREN) die kan zijn of kan worden opgelopen als gevolg van het vaccineren tegen de wensen (MOEDER / VADER).
3. Inclusief aansprakelijkheid
4. Het aanvaarden van aansprakelijkheid voor eventuele schade door het vaccin omvat, maar is niet beperkt tot – Panniculitis; atypische mazelen; koorts; syncope; hoofdpijn; duizeligheid; malaise; prikkelbaarheid, vasculitis, pancreatitis; diarree; braken; parotitis; misselijkheid, trombocytopenie; purpura; regionale lymfadenopathie; leukocytose, anafylaxie, anafylactoïde reacties, angio-oedeem (inclusief perifeer of gezichtsoedeem) en bronchiale spasmen, artritis; artralgie; spierpijn, encefalitis; encefalopathie; mazelen inclusion body encephalitis (MIBE) subacute scleroserende panencefalitis (SSPE); Guillain-Barré-syndroom (GBS); acute verspreide encefalomyelitis (ADEM); transversale myelitis; koortsstuipen; koortsstuipen of toevallen; ataxie; polyneuritis; polyneuropathie; oogverlamming; paresthesie, longontsteking; pneumonitis; keelpijn; hoesten; rhinitis, Stevens-Johnson-syndroom; acuut hemorragisch oedeem tijdens de kindertijd; Henoch-Schönlein purpura; erythema multiforme; urticaria; uitslag; mazelenachtige uitslag; pruritus; reacties op de injectieplaats (pijn, erytheem, zwelling en blaarvorming), zenuwdoofheid; otitis media, retinitis; oogzenuwontsteking; papillitis; conjunctivitis, epididymitis; orchitis en de dood. Die worden allemaal vermeld als bijwerkingen op de vaccinbijlagen.
5. Geïnformeerde bevestiging
6. De Releasee erkent dat vaccins nooit als veilig of effectief zijn beschouwd en dat ze door te vaccineren  een potentieel fataal risico neemt. De Releasee accepteert dat er geen ondersteunend bewijs is om te zeggen dat vaccins veilig zijn en het Nederlandse Hooggerechtshof heeft vaccins als ‘Onvermijdelijk onveilig’ beschouwd. Het RIVM  erkent dit en neemt de volledige medische en financiële aansprakelijkheid op zich.
7. Volledige en definitieve afwikkeling
8. De Releasee  begrijpt en erkent verder dat de Releasor verwondingen of complicaties kan oplopen die op dat moment onbekend zijn direct na vaccinatie, maar gaat ermee akkoord dat de Releasee volledige financiële, medische en civiele aansprakelijkheid zal nemen voor het hele leven van (CHILDS NAME).
9. Er wordt verklaard dat de voorwaarden van deze schikking volledig zijn begrepen; dat het vermelde bedrag of type vergoeding de enige vergoeding is voor deze Overeenkomst en dat het bedrag vrijwillig wordt aanvaard met het doel een volledig en definitief compromis te sluiten, aanpassing en afwikkeling van alle claims voor verwondingen, verliezen en schade die voortvloeit of kan resulteren van (CHILDS NAME) die onder dwang wordt gevaccineerd.
10. Deze overeenkomst bevat de volledige overeenkomst tussen de partijen bij deze overeenkomst en de voorwaarden van deze overeenkomst zijn contractueel en niet louter een overweging.
11. Geen erkenning van aansprakelijkheid
12. Er wordt afgesproken dat de Releasor geen verdere actie zal ondernemen tegen de Releasee als (HE / SHE) zijn casus verkleint door te willen vaccineren (CHILDS NAME)
13. Toepasselijk recht
14. Deze overeenkomst wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van het land van (UW LAND)
TEN BLIJKE WAARVAN de Releasor en Releasee naar behoren hun handtekening onder hand en zegel hebben aangebracht op deze ________ dag van ________________, ________.

Lees ook:   Over "uilen" en "leeuweriken" slaapkoppen en ochtendmensen

_______________________________
(NAAM MOEDER / VADER) _______________________________
GETUIGENIS: ______________________
Adres: ________________________
_______________________________
NAAM MOEDER / VADER) _______________________________
GETUIGENIS: ______________________
Adres: ________________________

 

 


Beste (XXX)

Ik schrijf naar u, aangezien (XXX) mij heeft geïnformeerd dat ik op de werkvloer een masker moet dragen of disciplinaire maatregelen moet nemen.

Zoals ik (XXX) heel duidelijk heb gemaakt, ben ik onder de vrijstellingen van de overheidswetgeving vrijgesteld van het dragen
van een gezichtsbedekking van welk type dan ook. Er zijn veel uitzonderingen op het dragen van een gezichtsmasker, waaronder
verborgen handicaps, waaronder – maar niet beperkt tot;

(ik)
vanwege een fysieke of mentale ziekte of beperking, of handicap (in de zin van sectie 6 van de Equality Act 2010 (1)), of
(ii)
zonder ernstig leed; https://www.legislation.gov.uk/uksi/2020/791/regulation/4/made

In overeenstemming met artikel 6 van de wet inzake gelijkheid van 2010; Ik word beschermd tegen onwettige discriminatie door mijn werkgever vanwege mijn handicap / medische vrijstelling. Volgens de wet heeft u de zorgplicht om redelijke aanpassingen door te voeren voor elke persoon die door zijn (verborgen) handicap een aanzienlijk nadeel ondervindt.

Ik ben wettelijk niet verplicht om mijn medische privékwesties bekend te maken of mijn vrijstelling op een of andere manier te bewijzen, in overeenstemming met de Data Protection Act 2018.

Ik geniet van mijn werk en ik zou dit graag zo burgerlijk mogelijk willen houden, maar volgens mijn rechten zal ik juridische stappen ondernemen als er disciplinaire maatregelen worden genomen vanwege mijn handicap.

Ik kijk er naar uit van u te horen.

Vriendelijke groeten

(XXX)

zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/mondkapjes/mensen-met-een-beperking-of-ziekte#:~:text=Er%20geldt%20een%20uitzondering%20voor,dragen%20of%20op%20te%20zetten.


Beste praktijkmanager

Ik ben onlangs geïnformeerd door leden van uw praktijk dat (XYZ) ‘haar / zijn immunisaties te laat hebben’.

Ik zou graag een zeer duidelijke en gewaagde verklaring afleggen dat mijn kind GEEN vaccins zal krijgen. Ik heb een weloverwogen beslissing genomen en ik hoef geen juridische reden op te geven om de vaccins te weigeren. Vaccins zijn noch verplicht, noch verplicht in het VK. Ik hoef geen ‘weigeringsformulier’ te ondertekenen en ik zal ook geen enkele disclaimer ondertekenen.

Ik heb inmiddels veel brieven en telefoontjes van de praktijk hierover gekregen, ondanks dat ik u heb laten weten dat (XYZ) geen vaccins ontvangt. Volgens de Protection from Harassment Act 1997 kwalificeert dit als intimidatie. Elke verdere communicatie van iemand die voor uw praktijk werkt met betrekking tot immunisaties of vaccins zal worden beschouwd als intimidatie en ik zal een officiële klacht indienen bij de General Medical Council en de Parlementaire en Health Service Ombudsman. Elke bedreiging die wordt gemaakt om mij te melden aan de gezondheidsbezoekdiensten of sociale diensten voor mijn volkomen legale beslissing, zal ook aan de relevante autoriteiten worden gerapporteerd als dwang en pesten.

Ik heb deze brief ook naar mijn advocaat gestuurd voor zijn administratie.

Ik hoop dat ik mijn standpunt heel duidelijk heb gemaakt.

Vriendelijke groeten


 

Beste (XXX)

 

Ik schrijf als bezorgde ouder over (XXX) die in -september- weer naar school gaat. Ik ben niet bang voor het virus, maar ik ben bang dat (XXX) mentaals welzijn en fysieke gezondheid op school worden aangetast.

Ik verzoek om inzage in uw Covid19-beleid waaraan de onderwijssecretaris ervoor zorgde dat alle scholen voldeden voordat deze in september heropend werden om enkele van mijn vragen te beantwoorden:

– Zullen kinderen worden verteld over sociale afstand? Zoals je kunt zien in deze studie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, stellen zij dat kinderen onder de 12 jaar geen sociale afstand hoeven te hebben https://www.rivm.nl/nl/novel-coronavirus-covid -19 / kinderen-en-covid-19. Er is ook een studie die is erkend door The Lancet, die stelt dat er geen enkel geval is geweest van een kind dat Covid19 doorgeeft aan een andere persoon – https://dontforgetthebubbles.com/wp-content/uploads/2020/05/ COVID-gegevens-8 mei.pdf

Lees ook:   Pedopartij wordt normaal?

– Wat gebeurt er met mijn kind als een van zijn leeftijdsgenoten positief test op Covid19?

– Wat gebeurt er als mijn kind tijdens schooltijd bij u de gebruikelijke wintersymptomen als een loopneus, hoesten of keelpijn heeft?

– Hoe gaat u de geestelijke gezondheid van mijn kind beschermen met alle onware angst rond Covid19? Het heeft momenteel een overlevingspercentage van 99,96% (NHS Engeland) en kinderen zullen statistisch gezien meer overlijden door blikseminslag dan Covid19, daarom hoop ik dat leraren kinderen zullen aanmoedigen om niet bang te zijn voor iets waar ze zich geen zorgen over hoeven te maken. – https://www.telegraph.co.uk/politics/2020/06/09/school-age-children-likely-hit-lightning-die-coronavirus-oxbridge/

Ik zou ook graag mijn standpunt over een paar dingen heel duidelijk willen maken –

(XXX) MAG ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEDEN tijdens school worden getest. Ik geef GEEN toestemming voor (XXX) om speeksel / RNA / DNA of gelijkaardige testen te ondergaan.

(XXX) ZAL GEEN alcoholgel gebruiken, veel onderzoeken hebben aangetoond dat de negatieve effecten van frequente handbehandeling schadelijk zijn voor de gezondheid en de huid van een kind. https://www.pharmacytoday.org/article/S1042-0991(17)30602-3/pdf De FDA stelt dat er momenteel geen bewijs is dat antibacteriële zepen (en ontsmettingsmiddelen) effectiever zijn dan gewone zeep en warm water om de verspreiding van ziektekiemen te helpen voorkomen. Een onderzoek uit 2000 wees uit dat ontsmettingsmiddelen de hoeveelheid bacteriën op de handen niet significant verminderen en zelfs kunnen verhogen. Onderzoekers voegden eraan toe dat de producten de huid van zijn natuurlijke oliën ontdoen – en aangezien die oliën meestal voorkomen dat bacteriën naar de oppervlakte komen, kan het ontsmettingsmiddel de eigen afweer van de huid zelfs verminderen. Ik heb (XXX) aangemoedigd om (zijn / haar) handen goed te wassen met water en zeep bij gebruik van het toilet en voor de maaltijden.

Ik geef GEEN toestemming om (XXX) op elk moment op het schoolterrein op temperatuur te laten controleren door een personeelslid of iemand anders die niet mezelf is. Dit omvat via infrarood, elektronische oorthermometer, onder de arm, voorhoofdthermometer, plastic strips en digitale thermometers.

Als u deze kwesties persoonlijk wilt bespreken, dan doe ik dat graag. Anders kijk ik uit naar uw antwoord.

Vriendelijke groeten

(XXX)


Naam organisatie:
Organisaties Adres:
Naam klacht:
Adres van de klager:

Datum van discriminerende handeling:
Beste (XXX)

Accepteer deze brief als een formele klacht over het niet maken van een redelijke aanpassing in overeenstemming met (Sectie 6) en (Sectie 21) van de Equality Act 2010.

In de Equality Act 2010 staat dat ik beschermd ben tegen onwettige discriminatie door jou als dienstverlener vanwege mijn handicap / medische vrijstelling.
Volgens de wet ben je als dienstverlener niet alleen verplicht om redelijke aanpassingen door te voeren voor een persoon die een aanzienlijk nadeel ondervindt vanwege hun handicap / medische vrijstelling, je moet ook positieve stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat je anticipeert op de behoeften van potentiële gehandicapte klanten voordat ze toegang krijgen tot uw service.

Mogelijk moet u een of meer van de volgende zaken overwegen:

• Een wijziging in een bepaling, criterium of praktijk
• Een wijziging in een fysiek kenmerk, en / of
• Verlenen van een aanvullend hulpmiddel.

Als het voor de dienstverlener redelijk is om een ​​aanpassing door te voeren, moet deze worden doorgevoerd.

De redelijke aanpassing die u volgens mij niet hebt aangebracht, houdt geen rekening met een medische vrijstelling onder (Sec 6), (Sec 21) van de Equality Act 2010 met betrekking tot het dragen van een gezichtsbedekking op uw terrein.

Dit zal in de wet worden beschouwd als ‘risicoaansprakelijkheid’, wat betekent dat er geen verdediging zal zijn voor de actie om deze redelijke aanpassing niet te maken in het licht van de handicap / medische vrijstelling voorgeschreven in (Sec 6), (Sec 21) van de Equality Act 2010 en ook beschermd onder overheidsrichtlijnen.
Ik ben ook helemaal niet verplicht om mijn privé medische problemen bekend te maken of op welke manier dan ook te bewijzen dat ik een vrijstelling heb (Data Protection Act 1998) ook 28/05/2018 GDPR.

Ik zou graag willen dat u mij binnen 28 dagen na ontvangst van deze brief schriftelijk antwoordt om mijn klacht op te lossen. In uw antwoord zou ik willen dat u uitlegt waarom u in de eerste plaats de redelijke aanpassing niet hebt aangebracht.

Hoogachtend

(Naam)


https://www.powertothepeopleuk.com/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button