web analytics
...
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Meisje van negen jaar oud doodgebeten door kruising pitbulls

In Detroit, in de Amerikaanse staat Michigan, kwam gisteren een negenjarig meisje om het leven bij een aanval van drie honden. Ze vielen Emma Valentina Hernandez rond 16 uur aan, toen ze met haar broer aan het spelen was in een steeg.

Het ging om pitbulls of kruisingen met pitbulls. Ze ontsnapten uit een tuin en renden af op het meisje, dat aan het fietsen was. Omstaanders probeerden haar nog te bevrijden uit de muil van een van de honden.
“Ik nam een baksteen en gooide die recht naar de hond”, vertelt Edward Cruz aan Amerikaanse media. “Ze liepen allemaal weg, en ik bleef bij het meisje om te zien of ze oké was. Ik riep om hulp.” Een vriend van de eigenaars schoot een van de honden dood.

Ziekenhuis
Emma liep zware verwondingen op aan haar hals, vertelt omwonende Deborah Golden. Samen met de vader van het kind probeerde ze het slachtoffer nog te reanimeren. Het meisje werd nog naar een kinderziekenhuis gebracht, maar alle hulp kwam te laat.
Wat het incident nog tragischer maakt, is dat Emma’s vader Armando de eigenaar van de honden eerder al had gewaarschuwd dat zijn hek niet stevig genoeg was om de dieren tegen de houden, meldt het plaatselijke radiostation WWJ.

Aanleiding
Waarom de aanval plaatsvond, is nog onduidelijk.(Dat soort honden hebben geen aanleiding nodig!) “Het zijn geen kwaadaardige honden”, ( pfff rot toch op) weet Cruz. “Het zijn echt lieve en zachtaardige honden, ik weet niet wat hen bezielde.”nono via Angel-Wings           wmpl negative via Angel-Wings
De eigenaar van de pitbulls, een 33-jarige man, werd opgepakt, en ook de twee overgebleven honden zitten opgesloten. De familie van Emma Valentina Hernandez heeft een crowdfundingpagina opgezet om geld in te zamelen voor haar begrafenis.

Lees ook:   Negatieve informatie heeft gevolgen voor de mensen om u heen

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/drie-pitbulls-bijten-meisje-9-dood-in-detroit~a84afad7/

Ooit waren het de duitse herders, toen de dobermann pinchers,  daarna de bouviers, en toen helaas de pitbulls.
Mode voor mensen, die blijkbaar bang zijn voor anderen.
Totaal fokverbod zou beter zijn een leeuw mag ook niet op straat rondsjokken nml.
Bijt hij? De leeuw? Neuh misschien, maar misschien ook niet, dat weet je nooit, met pitbulls idem niet. Zet ze in een dierentuin oid.

Gerelateerde artikelen

Back to top button