...

16 oktober 2021

 

De ‘Beiroetisering’ van onze steden is volop bezig

https://kvermeiren.wordpress.com/2016/01/20/de-beiroetisering-van-onze-steden-is-volop-bezig/

Een exclusief interview met islamkenner Wim Van Rooy, door Koen Vermeiren
Image and video hosting by TinyPic
”Je waarschuwt er al lang voor dat de islam een ideologie is die niet strookt met onze westerse waarden en opvattingen. De gebeurtenissen in enkele Duitse steden, met Keulen als absoluut dieptepunt, maar ook in Zweden, hebben alvast één ding gemeen: politie, pers en overheid hebben er alles aan gedaan om dit islamitische geweld onder de mat te vegen. De daders werden dus gespaard en de slachtoffers aan hun lot overgelaten. Hoe kan zoiets in democratische rechtsstaten gebeuren?

Hoe zoiets onwaarschijnlijks in een liberale rechtsorde kan gebeuren hangt samen met wat ik al eerder aangaf. De elites, van welke signatuur ook, zijn gepokt en gemazeld in het politiek correcte denken, en dat denken is geobsedeerd door discriminatie, achterstelling en minoriteiten. Daardoor ziet men in elke moslim een slachtoffer, een schoen die hij graag aantrekt omdat in zijn cultuur het slachtofferschap centraal staat. In onze door het christendom geïmpregneerde cultuur vraagt iemand die iets doet wat niet juist is: ‘Wat heb ik verkeerd gedaan?’; een moslim zal volautomatisch vragen: ‘Wat heeft men me aangedaan?’. Hij heeft onze schuldcultuur niet, en zijn schaamtecultuur leidt ertoe dat hij schaamteloos dingen ontkent die vlak voor onze ogen gebeuren.

Voor de islam is het altijd de schuld van de ander, en onze elites trekken graag het boetekleed aan en gaan daarin mee tot absurde hoogten. Ook zij ontkennen de realiteit (het lijkt er soms op alsof ze dat van de moslim hebben overgenomen), tot die als een boemerang terugkeert (cf. Keulen, maar er zijn zoveel andere plaatsen waar hetzelfde gebeurt) en ze eerst parmantig en als een ritueel beginnen te ontkennen, om daarna nog parmantiger hetzelfde te beweren als de politiek in-correcten, alsof ze een ontdekking hebben gedaan, terwijl wij dat al een decennium en langer uitschreeuwen. Ze zijn werkelijk onbeschaamd.

Wat vind je van de huidige aanpak van wat men de ‘migrantencrisis’ is gaan noemen?”…

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Schade aan je lul

Gerelateerde berichten