26 januari 2021

 

Waarom een kind van een bedelaar altijd slaapt

Why Does The Child In Hands of The Beggar Always Sleeping?

Iemand schreef dit:
Sadly our last trip to Mexico, a woman was begging with a wrapped up baby saying she needed money to buy milk. When we asked how old I stepped closer to find the child had appeared to have died. We notified the police and we’re told the mother didn’t have to bury the child, she had the right to beg with her dead baby. We were then told she had been released from jail a week earlier, arrested for leaving her “at the time alive” baby outside on the street using money she earned to feed herself returning to the child a few days later. We were mortified. sick sick world.

Gruwelijke praktijken…heb zelfs gehoord van bedelaars die op vakantie kunnen etc…
Vorige week hield een vrouw mij staande of ik even babymelk wilde kopen in de supermarkt voor haar kind…
nope!

Ik zal ze niet meer aankijken of ze groeten, lijkt me verstandiger!

Lees ook:   Nazi symbool voor vrede gaat hem niet worden

Gerelateerde berichten