web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Turkse undercover journalist: 450.000 ISIS-strijders in Europa klaar voor oorlog

Turkse undercover journalist: 450.000 ISIS-strijders in Europa klaar voor oorlog
Xander 26-10-2015

Vermoeiend, je mag niks zeggen hé? Stel je voor dat je iets zegt! Nou, nou!
Nee de regering lost dit allemaal prima op enzo, en de lieve vrijwilligers allen
een bord voor hun kop! Maar ik zeg niets… jij ook niet toch?
Silence is the best answer 99% of the time you are challenged by a fool. You don't owe them an answer.:

‘Grootschalige voorbereidingen in Duitsland en Groot Brittannië op duizenden terreuraanslagen en sabotage acties’

Een Slowaakse alternatieve nieuwssite berichtte enkele dagen geleden dat de Turkse journalist Mehmet Akhul anderhalf jaar lang undercover heeft geopereerd om erachter te komen wat er waar is van de eerder geuite dreigementen van ISIS om duizenden als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa te sturen. Vorige week meldde Akhul zich vrijwillig bij de politie in Jordanië met het schokkende bericht dat er nu al ruim 450.000 terroristen in Europa zijn, die in onder andere Darmstadt, Offenbach en Hanau in Duitsland, en Leicester, Coventry en Birmingham in Groot Brittannië zouden wachten op het bevel om een grootschalige terreuroorlog te beginnen.

Akhul beschreef in detail hoe de ISIS strijders in Europa zijn georganiseerd, en hoe ze gebruik maken van vrouwen en kinderen om als zogenaamde vluchtelingen in de nietsvermoedende Europese landen te worden opgenomen. Hier maken de terroristen vervolgens contact met bestaande, omvangrijke geheime islamitische militaire netwerken, die voornamelijk via de inmiddels duizenden moskeeën in Europa zijn opgebouwd.

‘Meer dan 450.000 terroristen bereiden aanslagen en sabotage acties voor’

‘De oorlog in Europa is begonnen,’ zou een hoge Duitse politie official hebben gezegd. Buiten het zicht van het publiek zouden er op dit moment in Duitsland en Groot Brittannië grootschalige maatregelen worden genomen om voorbereid te zijn op ontelbare terreuraanslagen en sabotage acties tegen overheidsdoelen, burgers, de infrastructuur en de energie- en watervoorziening.

Lees ook:   Verkiezingen verspreking

In de Oostenrijkse grensplaats Reichenfels zorgden duizenden migranten er op een wel heel eenvoudige wijze voor dat het dorp op waterrantsoen moest: alle kranen die ze konden vinden werden met opzet urenlang wijd opengezet (2).

De als migranten vermomde moslimterroristen communiceren volgens Akhul via het in Dubai gevestigde Etisalat, waarop dagelijks tienduizenden berichten zouden worden uitgewisseld over de aanstaande terreuroperaties in Europa. De Turkse journalist schat dat er op dit moment al meer dan 450.000 ISIS strijders in Europa zijn, waarvan 80% klaar is om op bevel in actie te komen.

Dat bevel kan in theorie nog lang op zich laten wachten, maar ook al morgen komen. Een ding is zeker: hoe langer het duurt, des te meer ‘van hen’ zullen er hier zijn, en des te moeilijker zal het worden om ons tegen hen te verweren.

https://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Turkse-undercover-journalist-450000-ISIS-strijders-in-Europa-klaar-voor-oorlog

It takes so much energy to keep the happy fake smile on for everybody. Once alone it falls apart into pieces showing your true self....:

Maar misschien kun je ze nog een teddybear geven?

Steampunk Tendencies | Collectible Steampunk Teddy Bears By Elena Kamatskaya #Steampunk #Teddybears #Bears:
Misschien heb je nog een oude jas om weg te geven?
16 Favorite Industrial Pipe Furniture Projects:

Kom wees toch eens nobel aub!
Toe nou!
Be sweet!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien