26 september 2020

 

Most Wanted ‘Zorg-Maffia–Bosses’ and Top 21 Most Wanted ‘Bestuurs-Gangsters’

Amsterdam-Noir- Top 50 Most Wanted ‘Zorg-Maffia–Bosses’ and Top 21 Most Wanted ‘Bestuurs-Gangsters’ in Amsterdam-Noir.
De helft van de ziekenhuis “Dikke Deuren” verdiende roofde vorig jaar meer dan de norm van 130 procent van het gemiddelde Ministerssalaris. Gemiddeld verdienden de 230 ‘Ratten in pak’ 184.000 euro over de rug van de zieken. Ook lag er voor een aantal nog een bonus in het verschiet van gemiddeld 18.000 euro wat op zich alleen al meer is dan een jaar uitkering van een hele bijstandsgerechtigde familie. Waarom ook niet.Men zal de PvdA staatssecretaris van asociale zake ‘Kapo Jetta Klijnsma’ er niet over horen. Die heeft het te druk met haar nieuwe criminele roof de arme werkloze arbeider tot op het bot Wet en dwing hen daarna tot dwangarbeid in haar ‘Slaven- werkkampen’.

Lees verder! —> LINK

Met hun Mega-uitkering verdienden de ziekenhuisbestuur-gangsters vorig jaar 60.000 tot 70.000 euro meer dan Graai-Bestuurders uit de geestelijke gezondheidszorg, de gehandicaptenzorg en de thuiszorg.

 

En waar blijft die korting op de ziektekosten verzekering…oh wacht die is al in eigen zak gestoken natuurlijk van deze en genen…
🙁

 

Lees ook:   Goede doelen steunen?

Gerelateerde berichten