web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Bill Gates VERBERGT dit over de voedselvoorziening en het staat op het punt naar buiten te komen

Je hebt wel eens gehoord van laboratoriumvlees. Even voorstellen: laboratoriumfruit! Wetenschappers in Nieuw-Zeeland werken aan het kweken van fruitweefsel uit plantencellen waarvan ze hopen dat het net zo lekker zal zijn als het fruit van een boom. Ze zeggen dat ze dit doen omdat de klimaatverandering de toekomst onvoorspelbaar maakt voor de agf-landbouw. Oh, dus we doen dit voor de klimaatverandering? Misschien wil je een recent onderzoek onderzoeken waaruit blijkt dat vlees uit laboratoriumteelt een grotere ecologische voetafdruk heeft dan traditioneel vlees van de veehouderij.

Bill Gates doet niet zoveel, hij betaald overal voor, zodat mensen iets maken zoals hij het wil hebben.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥