web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Chinese onderzoekers ontdekken heilige graal van grafeenoxide-detox?

Chinese onderzoekers ontdekken heilige graal van grafeenoxide-detox? – In deze video bekijken we humuszuur en Fulvinezuur, en hoe beide helpen om humus te vormen. We bekijken ook hoe onderzoekers uit China onlangs ontdekten dat humuszuur de door grafeen of grafeenoxide geïnduceerde toxiciteit bij verschillende soorten afweert, en inderdaad fungeert als een natuurlijk tegengif voor deze nieuwe technologische sto

Lees ook:   Fraude? Het is alleen maar Fraude!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept