web analytics
...
Gezondheid & Uiterlijk

Forensic Doctor Destroys Media Lies: ‘Nobody Died of Covid in Hamburg without Previous illnesses’

De Duitse lijkschouwer Klaus Püschel heeft in de afgelopen weken in Hamburg meer dan 140 coronadoden onderzocht. Op de Duitse tv zei hij dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. Alle mensen die zijn gestorven, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus, aldus Püschel, toevoegende dat er geen ‘killervirus’ is.
“Dit klinkt misschien hard, maar ze zouden allemaal dit jaar nog overleden zijn,” zei de professor van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf. Tachtig procent van de patiënten leed aan hart- en vaatziekten en de gemiddelde leeftijd was 80 jaar.
Hij vond de uitspraak van bondskanselier Angela Merkel, die zei dat ‘we in oorlog zijn’, dan ook erg ongepast.

*Video was net verwijderd op YT! Hoezo censuur?*

Lees ook:   Moet iedereen in de winter vitamine D slikken?

Gerelateerde artikelen

Back to top button