23 januari 2021

 

Donors

Donors

Donor zijn is hartstikke lief. Voor veel mensen belangrijk en zien het als een goede daad voor de medemens. Donor zijn is niet wat het lijkt. Wat als… er iemand met spoed een donor nodig heeft en jij toevallig een beste kandidaat bent om dit orgaan te verschaffen.
Ahhh ineens hersendood verklaard of niet meer in staat op een waardevol leven. De artsen overtuigen de nabestaanden met man en macht om een einde te maken aan de levens van de dierbare om op die manier een donor beschikbaar te hebben voor iemand die jou orgaan op dat moment harder nodig heeft.

Helaas gaat dit niet altijd volgens deze zogenaamde “waterdichte” regels die verbonden zijn aan het afstaan van organen. Ik mag het best de orgaan maffia noemen ook in de zorgwekkende ziekenhuizen worden er massaal donors ingezet om andere levens te redden. Dat is niet alleen goed voor een mens die misschien belangrijker is dan jij in dit leven of voor het bestaan, maar ook goed voor de ziekenhuizen die op die manier de mensen redden van hun ondergang.

Dan hoor je berichten dat er meer donors zijn geweest het afgelopen jaar, maar zij vertellen er niet bij hoe zij deze ineens verkregen hebben. Wees bewust van het feit dat je IN LEVEN MOET ZIJN om een orgaan af te kunnen staan. Daarna maken ze je pas dood… ze kunnen zomaar (zonder verdoving of narcose) een orgaan uit je lichaam trekken want ach je bent toch hersendood ?

Wat dan met het bewustzijn in deze situatie ? Er zijn veel mensen die hersendood zijn verklaard die nog lang en gelukkig leven op deze aarde. Denk na voordat je als donor door het leven gaat want want misschien voor jou een goede daad kan zijn is voor hun een makkelijke prooi !!

Graag verwijzen wij jullie ook naar een heel erg belangrijk artikel betreft : Euthanasie

https://theuniversalsociety.wix.com

Voorspelling 2016
Is ook een interessant artikel op die , vind ik, mooie website

https://theuniversalsociety.wix.com/voorspelling

Wat ik vreemd vind ik ken iemand, en na een operatie vertelde men plots dat de nieren niet goed zouden werken, eentje moest er uit hoor!
-Blijkbaar had men een rijke kandidaat oid?
-Bedoel je gaat je toch afvragen hé?
Ineens was het niet meer nodig!
-Vast geen match?
Twee maand erna, de nier moest er toch maar uit hoor!
Was toch niet zo goed hé?
-Ow nieuwe kandidaat?
Plotseling de mededeling dat het toch niet nodig was…
-Dat is bizar, nu inmiddels een jaar later is de nier prima, niks aan de hand ofzo hoor…
Bizar toch en als je dit dan leest denk je… hmmz…zou het waar zijn?
Zijn mensen zo evil ?

Lees ook:   Wat is de waarheid

Gerelateerde berichten