12 april 2021

 

Supplement verhoogt libido vrouwen

LittleAngel via Angel-Wings

Supplement verhoogt libido vrouwen

Een dubbelblind, placebo-gecontroleerd onderzoek heeft uitgewezen dat de seksuele behoeften en bevrediging van vrouwen verbeterde na inname van een supplement met ginseng, ginkgo, damiana, L-arginine en veertien vitaminen en mineralen.

Het onderzoek werd uitgevoerd bij 77 vrouwen van 22 tot 71 jaar. De vrouwen kregen gedurende vier weken het supplement (zie tabel) of een placebo. Voor en na de interventieperiode werd de Female-Sexual-Function-Index-vragenlijst bij de vrouwen afgenomen.

Na vier weken bleek dat de vrouwen die het supplement hadden gekregen, een beter seksleven hadden en dat de seksuele behoeften meer bevredigd waren. Tevens werd bij deze vrouwen een verhoogde frequentie van gemeenschap waargenomen vergeleken met de vrouwen die een placebo hadden gekregen.

Eén van de onderzoekers, dr Mary Lake Polan van de Stanford University, stelde dat het ging om een relevant onderzoek omdat veel Amerikaanse vrouwen met een gebrek aan libido kampen en artsen niet echt een oplossing hiervoor hebben. Dit onderzoek laat zien dat supplementen mogelijk kunnen bijdragen aan de seksuele gezondheid van vrouwen.*hoe is het toch mogelijk he???*

En die mannen maar denken dat het lag aan hun bierbuikje, welnee!wpml scratch via Angel-Wings

Lees ook:   Wil je ook een kapsel uit de 18e eeuw?

Gerelateerde berichten