web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Deze kankerpil brak het internet | AOH1996

AOH1996 is een experimenteel medicijn tegen kanker dat werkt als een kleine molecuulremmer van prolifererend celnucleair antigeen (PCNA). Het kan worden gebruikt voor de behandeling van solide tumoren zoals borstkanker, prostaatkanker, enz. Dit nieuwe PCNA-remmer AOH1996-medicijn vertoont selectieve kanker celdoding en tumoronderdrukkingspotentieel, waardoor het een baanbrekende therapie voor de behandeling van kanker in 2023 werd.

00:00 Intro

00:34 Wat is het?

01:02 Hoe het werkt?

01:41 Waarom is het belangrijk? 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥