web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Er bestond 3.950.000.000 jaar geleden menselijk leven op aarde! De 10 oudste vondsten!

10 van de oudste vondsten op aarde en hun rijke en gevarieerde betekenis in de geschiedenis van onze planeet. De aarde was miljarden jaren geleden een woestenij; heet en onbewoonbaar voor welke vorm van leven dan ook. Snel vooruit naar het heden, een aantal mijlpaalevenementen later, en hier zijn we dan, geavanceerd en veel beter dan we begonnen.

Archeologen ontdekken voortdurend interessante bevindingen die ons helpen het verbazingwekkende verhaal samen te stellen van hoe we uit het niets zijn ontstaan ​​en de afgunst zijn geworden van werelden buiten ons.

Van een gefossiliseerde menselijke baby tot de Lydia-leeuw, ga met ons mee terwijl we vijftien van de oudste vondsten op aarde onderzoeken, en hun rijke en uiteenlopende betekenis in de geschiedenis van onze planeet.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥