web analytics
...

De zon scheen

#wattpad #fantasy Genesis en Duvall zijn meegenomen door heer Griffin en worden gevangen gehouden in zijn zwaarbewaakt fort. Maar er klopt iets niet. Griffins gedrag is vreemd en hij lijkt Genesis niet uitzonderlijk wreed te behandelen, terwijl hij dat wel met zijn broer doet. Duvall wordt gemarteld en balanceert op...

De zon scheen
Het boek dat ik las was
prettig
ontspannen
in de zon
Zag ik plots de kus
In het groene gras
Zomaar
Voorbij gekomen
In gedachten gang
Waar het vandaan kwam wist ik niet
Alsof de tijd terugging naar een ver verleden
Eeuwen terug
En ik zag
Dat groene gras
En de zon
in het hier en nu
En wist dat het ooit waar was
in een zomer lang geleden
in het groene gras
Dat ik hier
en jij daar was
bent
Toen ik verder las
was het
met warme gevoelens
Voor een ooit
dat eens nu was
of is en zal zijn?

Lees ook:   Hoeveel verdriet kan een mens dragen?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button