web analytics
11:11 Dubbele getallen
Films en Muziek

Forget Me – Lewis Capaldi

Dagen doen pijn en nachten zijn langDays ache and nights are longTwee jaar en je bent nog steeds niet wegTwo years and still you’re not goneDenk dat ik het nog steeds volhoudGuess I’m still holding on
Sleep mijn naam door het vuilDrag my name through the dirtOp de een of andere manier doet het echter geen pijnSomehow it doesn’t hurt thoughDenk dat je het nog steeds volhoudtGuess you’re still holding on
Je hebt je vrienden verteld dat je me dood wiltYou told your friends you want me deadEn zei dat ik alles verkeerd deedAnd said that I did everything wrongEn je bent niet verkeerdAnd you’re not wrongNou, ik zal alle vitriool nemenWell I’ll take all the vitriolMaar niet de gedachte dat je verder gaatBut not the thought of you moving on
Omdat ik er niet klaar voor ben‘Cause I’m not readyOm erachter te komen dat je me weet te vergetenTo find out you know how to forget meIk hoor liever hoeveel spijt je van me hebtI’d rather hear how much you regret meEn bid tot God dat je me nooit hebt ontmoetAnd pray to God that you never met meVergeet mij danThan forget me
Oh ik haat het om te weten dat ik je aan het huilen heb gemaaktOh I hate to know I made you cryMaar ik vind het leuk om te weten dat ik in je gedachten komBut love to know I cross your mindSchat oh ikBabe oh IZelfs na alles zou het me nog steeds kapot makenEven after all it’d still wreck meOm erachter te komen dat je me zou kunnen vergetenTo find out you’d know how to forget meZelfs na al die tijdEven after all this time
Dagen pijn en nachten zijn grijsDays ache and nights are greyMijn hart is nog steeds jouw plaats schatMy heart is still your place babeDenk dat ik nog steeds hetzelfde voelGuess I still feel the same
Weet dat je mijn gezicht niet kunt uitstaanKnow you can’t stand my faceSommige littekens kun je niet wissen schatSome scars you can’t erase babeDenk dat je nog steeds hetzelfde voeltGuess you still feel the sameNou, ik zal alle vitriool nemenWell I’ll take all the vitriolMaar niet de gedachte dat je verder gaatBut not the thought of you moving on
Omdat ik er niet klaar voor ben‘Cause I’m not readyOm erachter te komen dat je me weet te vergetenTo find out you know how to forget meIk hoor liever hoeveel spijt je van me hebtI’d rather hear how much you regret meEn bid tot God dat je me nooit hebt ontmoetAnd pray to God that you never met meVergeet mij danThan forget me
Oh ik haat het om te weten dat ik je aan het huilen heb gemaaktOh I hate to know I made you cryMaar ik vind het leuk om te weten dat ik in je gedachten komBut love to know I cross your mindSchat oh ikBabe oh IZelfs na alles zou het me nog steeds kapot makenEven after all it’d still wreck meOm erachter te komen dat je me zou kunnen vergetenTo find out you’d know how to forget meZelfs na al die tijdEven after all this time
Ik ben er nog niet klaar voor om je mij te laten vergetenI’m not ready to let you forget meOm je mij te laten vergetenTo let you forget meOm je te laten voor ohTo let you for oh
Ik ben er nog niet klaar voor om je mij te laten vergetenI’m not ready to let you forget me(Zelfs na al die tijd)(Even after all this time)Om je mij te laten vergetenTo let you forget meOm je te laten voor ohTo let you for oh
Ik ben er nog niet klaar voor om je mij te laten vergetenI’m not ready to let you forget meOm je mij te laten vergetenTo let you forget meOm je te laten voor ohTo let you for oh
Ik ben er nog niet klaar voor om je mij te laten vergetenI’m not ready to let you forget meOm je mij te laten vergetenTo let you forget meOm je te laten voor ohTo let you for oh
Omdat ik er niet klaar voor ben‘Cause I’m not readyOm erachter te komen dat je me weet te vergetenTo find out you know how to forget meIk hoor liever hoeveel spijt je van me hebtI’d rather hear how much you regret meEn bid tot God dat je me nooit hebt ontmoetAnd pray to God that you never met meVergeet mij danThan forget me
Oh ik haat het om te weten dat ik je aan het huilen heb gemaaktOh I hate to know I made you cryMaar ik vind het leuk om te weten dat ik in je gedachten komBut love to know I cross your mindSchat oh ikBabe oh IZelfs na alles zou het me nog steeds kapot makenEven after all it’d still wreck meOm erachter te komen dat je me zou kunnen vergetenTo find out you’d know how to forget meZelfs na al die tijdEven after all this time
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥