web analytics
11:11 Dubbele getallen
Egypte

De Egyptische kattengodin (VOLLEDIGE DOCUMENTAIRE) op zoek naar Bastet

Verken de eeuwenoude, vergeten stad van de kat, hoog in de Nijldelta, Bubastis. Een stad waarover door veel historici uit de oudheid werd geschreven als een vrouwelijk bolwerk en die zelfs in de bijbel werd genoemd als de plaats waar Jezus woonde. Zoek naar de feiten over kattenaanbidding in het oude Egypte, uit de graven en verspreide schatten over de hele wereld. Hoor uit de eerste hand van kattenmummie-expert Salima Ikram wat er werkelijk aan de hand was met kattenpriesters! Ga met Curtis Ryan Woodside mee op zoek naar de eeuwenoude kattengodin.

Hij draagt een Anunnaki shirt 🙂
Misschien ook wel een Anunnaki broekje! MN je!
Anyways…dat ze honden hadden in Egypte is ook wel bijzonder zeker als je ziet hoe klein ze zijn…?

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥