web analytics

Edgar Cayce over magie en spreuken

 

Edgar Cayce over magie en spreuken

Dit is wat Edgar Cayce zei tijdens zijn readingen en antwoorden op vragen

 • 1714-1 Iemand die van nature is aangepast aan zichzelf en aan relaties wat betreft het lezen, begrijpen, mystieke en magische invloeden.
 • 1714-1 Op het gebied van het begrijpen van de magische of mysterieuze krachten, vooral zoals toegepast op de invloeden op volkeren, en in de TOEPASSING daarvan – of het nu gaat om zang, muziek of edelstenen – zelfs deze die te maken hebben met de geuren – moge de entiteit winnen, zichzelf overwinnen en zich ontwikkelen door deze ervaringen; zo houden dat het criterium voor de ontwikkeling tot ideaal wordt gemaakt; door dat vast te houden, kan de entiteit die positie bereiken met betrekking tot WAT er ook gewenst is, zolang het VERLANGEN in overeenstemming is met die universele kracht of ontwikkeling, genaamd – God. Klaar voor vragen.
 • 19. (V) Wat moet de entiteit bestuderen om mystiek te ontwikkelen?
 • (A) Het effect van geur, kleur, harmonie op individuen. Individuele studie en persoonlijke toepassing groter dan boeken, hoewel de boeken van de mystici kunnen worden gelezen – maar ONTWIKKELEN hetzelfde in PERSOONLIJKE ervaring EN toepassing.
 • 21. (V) Moet de entiteit poëzie bestuderen en schrijven?
 • (A) Dat het natuurlijke gevolg is van harmonie, in relatie tot een van de fasen van mystieke invloeden – want poëzie is alleen de mystieke invloed van de mentale krachten van een lichaam. Dat is eigenlijk POËZIE, in individuen. De mystieke invloed had op de mentale krachten van een mentaal lichaam. We zijn klaar voor het heden.
 • Wanneer er door jezelf een ideaal wordt vastgehouden, of dat als een leidende ster is voor de continuïteit van het leven, hoop, vrede en geluk, mogen deze een lichaam niet raken. Iemand die zichzelf toestaat te luisteren NAAR de stemmen van degenen die deelnemen aan die ELEMENTELE krachten, kan worden geleid door wat zwarte magie kan worden genoemd, of die van OVERWEERGEVEN in de mentale wereld.
 • 2143-1 17. (V) Heeft het veranderen van mijn naam iets te maken met mijn leven?
 • (A) Verandering in de naam veranderde de trillingen in vele richtingen, en is NUTTIG in de huidige ervaring – zullen deze geleid worden zoals de aanwijzingen of indicaties zijn gegeven.
 • 2630-1 45. (V) Hoe kan ik, aangezien ik me beslist aangetrokken voel tot occulte dingen, mezelf bevrijden van de angst die werd ingegeven door een vroege horoscoop waarin stond dat ik me zou openstellen voor de invloeden van zwarte magie als ik me zou wenden tot alles wat paranormaal begaafd is?
 • (A) Er kan geen betere formule worden gegeven dan deze: Lees Deuteronomium 30, als tot u gericht door de invloeden die u hebt helpen vestigen onder een groot volk.
 • Bestudeer en analyseer vervolgens Johannes 14, 15, 16 en 17. Nogmaals, niet zo uit het hoofd, maar als een PRAKTISCHE ervaring, zoals de ervaring kan zijn van elke ziel die probeert om die scheppende kracht, God, zoals daar gemanifesteerd, tot de regel van het leven te maken.
 • Er leefde geen grotere paranormaal begaafde dan Jezus van Nazareth. Geen grotere activiteit manifesteerde zich dan door de entiteit zelf in het leiden van het huishouden van haar eigen zonen; waarvan er twee zwarte magie beoefenden en werden vernietigd. Deze bouwen die angst op. In Hem is het uitgeroeid.
 • Laat dat uw parool zijn waarmee een van die gedeelten begint die bedoeld zijn voor uw instructie, altijd: “Laat uw hart niet verontrust worden, en laat het ook niet bang zijn.”
 • 137-3 4. (V) In een eerdere lezing vertelde u dit lichaam dat hij zelf paranormaal begaafd was. Je zult hem vertellen hoe hij dit paranormale vermogen zal ontwikkelen.
 • (A) Zoals gezegd, hebben we in de materiële wereld de twee bekende en geaccepteerde toestanden. Het lichaam en de materiële wereld. De projectie vanuit het lichaam of vanuit een materiële wereld is van dat onbekende element dat psychisch wordt genoemd. Zien?
 • We hebben die krachten in de mentale of zielskrachten die met de geest in de entiteit zich zullen manifesteren, zodat de verschijnselen of psychische krachten waarneembaar worden voor de individuele entiteit. De training, de kennis, het begrip van dergelijke krachten kan in dit lichaam worden ontwikkeld via bepaalde lijnen die als zekere voorwaarden zijn. Zoals gegeven, kan op deze manier en in deze vorm hetzelfde worden ontwikkeld, waarbij hij een bepaalde periode krijgt om zijn lichaam fysiek en mentaal te concentreren en de stilte binnen te gaan. Loskomen van de buitenwereld, de gedachten, percepties van de krachten van buitenaf, alleen de stilte ingaan gedurende 15 tot 20 minuten per dag in het begin. Zien?
 • Het lichaam de tijd geven, de spirituele krachten van zo’n entiteit opzij zetten, en dan de magische stilte binnengaan en onmiddellijk die projecties afdwingen van de gemanifesteerde krachten van de wereld, van materiële, van psychische, die omstandigheden die het individu het begrip zullen geven , de kennis van de psychische krachten zoals die in de wereld zijn, en die in deze individuele entiteit kunnen worden gemanifesteerd [137]. Want met elke binnenkomst door concentraties, dwingt het ontwaken van die entiteit snel tot omstandigheden die ontstaan ​​door een toestand die zich heeft gemanifesteerd door psychische krachten. Het gebruik van dergelijke krachten in een materiële wereld is het grotere geschenk van elke entiteit. Dit lichaam zou vanuit deze opvatting de perceptie van dergelijke kennis en het gebruik ervan begrijpen.
 • Op deze manier kan het lichaam dergelijke omstandigheden volledig begrijpen. Het is goed dat zij zich laten leiden door dat gebod, zoals te vinden is in het laatste vers van Deuteronomium 29 en het hele hoofdstuk van 30.
 • 5. (V) Waar zal dit lichaam deze eenzaamheid naartoe brengen tijdens het concentreren?
 • (A) Elke plaats die het lichaam kan kiezen, alleen zijn en elke dag op dezelfde plek.
 • 6. (V) Wordt een dergelijk uur voorgesteld voor deze concentratie?
 • (A) Nee, elk uur, alleen elke dag hetzelfde uur gebruiken, binnengaan met de smeekbede aan de Gever van alle goede en perfecte geschenken.
 • 7. (V) Hoe kan dit lichaam leren zich te concentreren zoals voorgesteld?
 • (A) Dit is het speciale geschenk van deze entiteit. Zet door middel van de smeekbeden de zorgen, de gedachten, van de buitenwereld opzij en bestudeer die omstandigheden die de geest binnenkomt in zulke concentraties, op tijden en bepaalde tijden die door de mentale krachten van het lichaam komen.
 • 8. (V) Hoe kan, nadat dit is ontwikkeld, de psychische kracht van dit lichaam worden gebruikt?
 • (A) Door hetzelfde te ontwikkelen in de levens van anderen, niet om iemand te worden waarover kwaad gesproken wordt, maar die de ander levend bezit geeft van de heilige in de levens van elk en elk individu dat zal ontwaken voor de inwoning van Hem die aan allen het leven schenkt.
 • 9. (V) Is het voorbeschikt dat dit lichaam deze macht moet gebruiken?
 • (A) Voorbeschikt in die entiteit, zoals verkregen door deze wijze en wijze van uitvoeren van deze wil, met die van de Goddelijke Geest zoals gegeven in bevel “Mijn geest getuigt met uw geest, of u nu de zonen van God bent of niet.” In deze entiteit is dit bewaard gebleven, en het lichaam houdt de levende weg in zichzelf en presenteert het lichaam, ziel en geest, heilig en aanvaardbaar voor Hem, wat een redelijke dienst is.
 • 10. (V) Hoe lang zal het nodig zijn voor het lichaam om in deze eenzaamheid te gaan voordat dit lichaam het gebruik van een paranormale kracht zal hebben?
 • (A) Twintig tot dertig dagen. 137-3 pagina 3
 • 11. (V) Wat moet er na deze perioden van concentratie worden gedaan om de psychische kracht van het lichaam te ontwikkelen?
 • (A) Voor die specifieke bevelen die op zulke momenten tot het individuele zelf komen, kunnen ze zowel op materiële als op psychische wijze worden gebruikt, zolang het maar op een onzelfzuchtige manier wordt gedaan.
 • 12. (V) Moet dit lichaam enige literatuur over het onderwerp paranormaal begaafd lezen? Zo ja, welke literatuur?
 • (A) Die, zoals aangegeven, vinden we de beste studie van paranormale literatuur die wordt gegeven.
 • 13. (V) Hoe kan dit lichaam zichzelf bestuderen?
 • (A) Bestudeer dit bevel zoals gegeven op de gegeven manier en manier.
 • 14. (V) Zal de ontwikkeling van deze psychische kracht dit lichaam gevangen houden voor zover het hem persoonlijk betreft?
 • (A) Het verbetert het lichaam materieel, mentaal, fysiek, spiritueel en financieel.
 • 15. (V) Zou u verder nog iets aan dit lichaam willen voorstellen?
 • (A) We zijn klaar voor het heden.
 • 1724-4 35. De entiteit raakte toen goed bekend met de invloed in het land van Alexandrië, en daar zien we dat de activiteiten of interesses waren in het ongewone, de mysteries, die dingen die zich verdiepten in de vermogens van individuen om de onzichtbare krachten te gebruiken; of om te werken in wat door sommigen MAGIE zou worden genoemd, door anderen die invloeden waarin de elementalen werden gebruikt voor activiteiten op de hogere spanning van de mentale krachten van individuen.
 • 1724-4 36. Opnieuw zien we dat de entiteit verviel in die dingen waarin genotzucht en zelfverheerlijking teleurstellende krachten naar de entiteit brachten. En de entiteit werd alleen opgevoed door zijn associaties met degenen met autoriteit tot de betere activiteiten tijdens de ervaring.
 • 37. De bekwaamheden dan als schrijver, de bekwaamheden als muzikant, de bekwaamheden als een speurder in de mysterieuze krachten, ontstaan ​​in de huidige ervaring ONGEWOON en gemanifesteerd volgens het naar binnen luisteren vanuit die ervaringen door de Romeinse, de Palestijnse en de Alexandrijnse landt; in de toenmalige naam van Zebuden.
 • 2386-1 30. De naam was toen Tep-Lepan. De entiteit won, de entiteit verloor; gewonnen tijdens de perioden van dieper nadenken en meditatie, verloren in de periode van wrok, de periode van pogingen om necromantie toe te passen in verband met de magie, of de redeneringen. Tovenaars waren toen niet alleen goochelaars, of prestidigitators, of degenen die mysteries bewerkten, maar ze waren eerder – zoals ze tegenwoordig zouden worden genoemd – de advocaten, of de studenten van wetten van ELKE aard die betrekking hebben op het regeren en leiden van de onderdanen. van een koninkrijk of van een huishouden.
 • “Er IS een wet, als ik het maar kon weten!”
 • 33. Nogmaals die raad, die vermaning, – weet dat het antwoord altijd in jezelf ligt. Want Hij – de heerser – Hij, de liefde – Hij, de God van de universele krachten – zal uw vragen niet onbeantwoord laten, als u hetzelfde in en door Hem probeert te weten te komen; en het antwoord zal materialisatie in de geest vinden en DAN in materialiteit in het zelf.
 • 2386-1 34. Studeer dan om te laten zien dat u goedgekeurd bent voor dat ideaal dat u kiest; wetende dat er de noodzaak is om te combineren, te coördineren en samen te werken met de universele krachten en het innerlijke bewustzijn.
 • 2835-1 20. Daarvoor bevond de entiteit zich in het Franse land, tijdens die perioden dat er onlusten en oorlogen waren, niet alleen met de Hunnen maar ook met die volkeren van het Noorse land.
 • 21. In die periode ontdekte de entiteit de behoefte om te vertrouwen op de sluwheid van haar vermogen om als het ware magie te bedrijven; om alle listen van elke natuur te gebruiken om in zulke tijden zijn plaats of positie onder hen te hebben en te behouden. Toch was de entiteit toen, in de naam Madame Queluman, opgewassen tegen de gelegenheid.
 • 22. Aldus die ervaringen die gevonden kunnen worden in het vermogen van de entiteit om individuen te beoordelen, om hun manier van denken te kennen, of wat ze denken; de vermogens als iemand die gevoelig is voor de activiteiten van anderen, degenen die geïnteresseerd zijn in alle vormen van occulte of mystieke krachten, de invloed van charme, de invloed van uit het hoofd. Al deze worden een deel van de aangeboren of gemanifesteerde ervaring van de entiteit.
 • 23. En hoewel veel hiervan de entiteit heeft opgeschort in haar materiële activiteit, vindt het uitdrukking in het diepere mentale zelf van de entiteit. En toch, zoals aangegeven, de behoefte aan zulke ervaringen dat de werkelijke spirituele waarden van een ideaal tot uiting komen.
 • 34. Wat betreft de capaciteiten van de entiteit in het heden, datgene wat het kan bereiken, en hoe:
 • 35. Ken eerst uzelf. Analyseer uw doeleinden, uw verlangens. Ken uw ideaal, – spiritueel, mentaal, materieel.
 • 36. Bestudeer dan om uzelf daarvoor goedgekeurd te tonen, terwijl u uzelf onbevlekt bewaart voor veroordeling; wetende in Wie u hebt geloofd, evenals in wat u gelooft.
 • 3285-2 16. De entiteit was een van degenen die door zijn eigen verstand, zoals tegenwoordig zou worden genoemd (in de steek gelaten door anderen en door zijn metgezel), maakte wat nu tovenarij of waarzeggerij zou worden genoemd, met behulp van charme en magie als middel om die verlangens en doelen te bereiken.
 • 17. Daarom zijn in het heden alle dingen die betrekking hebben op charme, heilige formules, samenlevingen, inwijdingen, het ritueel van verschillende groepen van belang voor de entiteit, ongeacht of deze zich in de donkerste geesten van mensen bevinden of in de hogere rituele orden.
 • 18. Deze vermogens werden niet gebruikt voor andere dan materiële dingen. Dus terwijl ze de materiële greep hebben, moeten ze worden bewaakt en ervoor worden gewaakt dat ze niet het ding worden dat jullie aanbidden, in plaats van het spirituele. Vandaar de waarschuwing die aan de entiteit is gegeven. Het is de geest waarmee je iets doet, het doel dat goed of wee brengt in het effect ervan in de ervaring.
 • 21. De entiteit was toen een apotheker, zoals men tegenwoordig zou kunnen noemen, die werkte met de kruiden en oliën en de combinaties voor de speciale essentie en geuren die daaruit konden worden verkregen.
 • 22. De naam was toen Shuelmeur. De entiteit heeft door die ervaring opgedaan, omdat het zodanig werd toegepast voor de voorbereiding van de geest om afgestemd te worden van het materiële op het spirituele. Toch kunnen deze gemakkelijk de bron of het middel worden in plaats van alleen de drang om te worden opgewekt. Vandaar dat, zoals aangegeven, de zintuigen of de zinnelijke dingen de entiteit gemakkelijk op een dwaalspoor kunnen brengen, tenzij ze goed geworteld is in de spirituele idealen en doelen.
 • 5277-1 19. De entiteit leerde toen van de natuur, begrip van de manifestatie van leven op aarde. De entiteit had de capaciteiten in handen om dingen te maken, om de ervaringen van anderen tot stand te brengen door gebruik te maken van wat soms magie wordt genoemd. Het is de natuurlijke wet van aantrekking of afstoting van activiteiten uit het hoofd, evenals elementen in de natuur zelf; want, zoals wordt begrepen door degenen die de mens correct zouden interpreteren, bestaat het fysieke lichaam, indien levend, uit alle elementen van de aarde. Sommigen hebben antipathie, anderen hebben aantrekkingskracht, en de aantrekkingskracht kan worden gebruikt om te creëren, of antipathie kan worden gemaakt om gedachten, toestanden en emoties in de lichamen van anderen tegen te gaan of te produceren.
 • 20. Deze gebruikte de entiteit, niet al te serieus, toch om haar eigen ondervraging door anderen.
 • 21. Dus in het heden, in relaties die met volkeren en groepen zijn geweest, soms een vraagteken, en nog groter zijn de mogelijkheden van de entiteit om zelfs in het heden goddelijke wetenschap of goddelijke aantrekkingskracht te gebruiken om in haar ervaar die dingen die kunnen helpen of belemmeren.
 • 22. Gebruik uw capaciteiten nooit voor genotzucht of zelfbevrediging; het wordt zonde.
Lees ook:   11:11 en Edgar Cayce

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button