web analytics
...

GHISLAINE MAXWELL, LEICESTER AND ADRENOCHROME

Naarmate de inconsistenties en tegenstrijdigheden van de COVID-sage voortduren, blijft het de moeite waard om te kijken naar wat er onder de dekking ervan gebeurt. Hoewel er veel meer geheime evenementen plaatsvonden, braken er deze week twee de oppervlakte in de mainstream met de arrestatie van Jeffrey Epstein-minnares Ghislaine Maxwell, en – ongelooflijk – verslaggeving van de ongelooflijk zieke Adrenochrome-industrie op reguliere tv in Europa. Het tempo trekt nu echt aan. Turkse nationale televisie – Adrenochrome – Engelse vertaling

Lees ook:   RH negatief bloedgroep kan geen aids of ebola krijgen?

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!