web analytics
...

Een regenboog op Mars?

27eb7796a2e88120623245cc0f7046ab via Angel-Wings

Als er een regenboog was, dat ze willen ontkennen, dan moet daar ook water zijn.

Mensen dachten echt dat ze een regenboog op Mars zagen, maar dat is onmogelijk op de Rode Planeet.

Enkele dagen geleden voltooide de Perseverance-rover de operatie om de eerste buitenaardse helikopter “Ingenuity” op het oppervlak van Mars te laten landen. Een dag later werd aangekondigd dat de helikopter met succes zijn eerste nacht aan de oppervlakte had overleefd, wat betekent dat alle systemen normaal werken en dat de eerste vlucht zeker later deze maand zal plaatsvinden.

Elk van deze operaties is en zal op zichzelf al een baanbrekend succes worden, maar iets heel anders trok de aandacht van het publiek en riep veel vragen op. Zodra Perseverance de helikopter landde, maakte hij een kleurenfoto die ter bevestiging naar de aarde werd teruggestuurd.

Een regenboog op Mars?

Mensen merkten onmiddellijk een uniek kenmerk in de afbeelding op dat op Mars leek op een echte regenboog. Dit begon een wereldwijde discussie over het fenomeen en velen geloofden dat dit echt een regenboog was. Maar dat is het niet.

Lees ook:   Vragen om een UFO contact

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!