web analytics
...

Wie heeft echt de graancirkels gemaakt | Buitenaardse berichten of hoax? wat we weten

Het fenomeen van de graancirkels is er een dat we beschouwen als een relatief recent mysterie, maar in de velden duiken eigenlijk al meer dan 300 jaar vreemde patronen op. Vaak voorkomend in zand, ijs of zelfs sneeuw, hebben vijfduizend van deze prachtige geometrische vormen zich in meer dan veertig landen over de hele wereld laten zien.

Niettemin is de mens nog steeds niet dichter bij het besef van hun betekenis. Sommige zijn ongetwijfeld hoaxes, maar wat betekenen de anderen? Zijn het berichten uit de ruimte, Moeder Aarde of misschien een andere dimensie? In de loop der jaren zijn mensen die op het platteland wonen, vooral degenen die langs leylijnen en kanalen van natuurlijke energie leven, de cirkels gaan beschouwen als onderdeel van het plattelandsleven en een paar getuigen hebben ze ook echt zien maken.

Ze zeggen dat een onzichtbare lijn zich met grote snelheid een weg baant door een veld, de stengels van gewassen opzij schuiven. Wanneer het een bepaald punt bereikt, begint het rond te draaien en het gewas radiaal naar beneden te duwen, net als de wijzers van een klok. Als het de volledige 360 ​​graden heeft gedraaid, verdwijnt de kracht gewoon en blijft het gewas perfect gematteerd op de veldvloer. Er springen geen stengels op en er worden geen stengels verpletterd, ze worden allemaal zorgvuldig en permanent gebogen.

Lees ook:   🌎 Nasa Live Stream - Earth From Space : Live Views from the ISS
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button