web analytics
...
Bizar & Humor

Complottheorie

Mezelf eens grondig verdiept in het woord COVID-19. En wat blijkt? Als je de C vervangt door een Z, de V door een N, de D door een M, de I door een D, de O door een E, de 9 door een T, de 1 door een S, het verbindingsstreepje door een A dan krijg je: ZNMDETSA. Hussel die letters door elkaar en je krijgt; ZENDMAST. Ik ben geen complotdenker, maar dit kan geen toeval zijn natuurlijk.

Lees ook:   Kat wacht tot zijn bedje schoon is

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept