27 januari 2021

 

Reïncarnatie is echt Spooktober

Reïncarnatie is echt – Spooktober

Verhaal door iemand geschreven op Reddit….

Ongeveer acht jaar geleden werd mijn dochter vermist. Ik herinner me de ochtend dat ik haar verloor alsof het gisteren was. Ik werd wakker voor mijn man, alleen om de voordeur op een kier te vinden. Paniek stroomde door mijn aderen terwijl ik de slaapkamer van mijn kleine meisje ging controleren, maar Sara was weg. Ze was vier jaar oud.

De politie heeft maanden gezocht. Er was een amberalarm voor haar. We hebben honderden posters van vermiste personen uitgestald. Er werden duizenden tips ingeroepen, maar geen daarvan leverde iets van waarde op. Ik kon gewoon niet geloven dat ons dat overkwam. Hoe kan de wereld zo wreed zijn?

Ik was natuurlijk vernietigd. Ik kon niet slapen en at nauwelijks. Het kwam op een punt waarop ik nauwelijks functioneerde. Als mijn man er niet was geweest, denk ik niet dat ik er doorheen zou zijn gekomen. Hij was mijn rots, en hoewel ik wist dat hij van binnen van streek was, bleef hij sterk voor mij. We konden niet allebei kapot gaan en gelukkig verloor hij het nooit zoals ik. Althans niet voor mij.

“We komen hier wel doorheen”, zou hij zeggen.

“Denk je dat ze daar nog steeds is?” Vroeg ik.

Hij pauzeerde voordat hij antwoordde: “Ik weet het niet zeker.”

Ik weet niet wat erger pijn doet, de mogelijkheid dat ze leefde maar gedwongen werd om een ​​vreselijke situatie te doorstaan, of de mogelijkheid dat ze volledig verdwenen was. Mijn man praatte er niet graag over, hij sloot me elke keer als ik erover begon. Ik vermoed dat we allemaal op onze eigen manier rouwen.

Op de een of andere manier bracht de ontbering ons dichterbij. Hoewel dit soort horror de meeste paren uit elkaar zou scheuren, maakte het ons alleen maar sterker. Het was de manier waarop hij er voor mij was, de manier waarop hij me oppakte toen ik beneden was. Ik heb de juiste keuze gemaakt in een partner , ik heb er goed over nagedacht.

Een paar jaar later kwam ik erachter dat ik weer zwanger was. Ik was nerveus en had het gevoel dat ik eerder had gefaald. Mijn man stelde me natuurlijk gerust.

“Deze keer zal anders zijn,” verklaarde hij alsof het een feit was.

Ik ben bevallen van een andere dochter. We hebben haar Jennifer Sara genoemd, naar haar zus. Terwijl ze groeide, merkte ik dat er vreemde overeenkomsten tussen de twee waren. Ze leken zoveel op elkaar, ze hadden zelfs vergelijkbare moedervlekken op hun wangen. Toen ik een paar van Sara’s oude speelgoed tevoorschijn haalde, was het alsof Jennifer ze herkende. Ze gaf haar poppen zelfs dezelfde namen die haar zus had. Ze hielden ook van hetzelfde eten, hielden van dezelfde shows en wilden zelfs dat ik hetzelfde verhaal voor het slapengaan las. Ik voelde me alsof ik gezegend was met een tweede kans.

Jennifer stond dichter bij me dan bij haar vader. Hij vond het natuurlijk niet erg, het gaf hem meer tijd om zich op zijn werk te concentreren. Hij was aanwezig als vader, maar hij was niet echt dol op ‘babysitten’ zoals hij het zou noemen. Eerlijk gezegd vind ik de overeenkomsten teveel voor hem. Misschien was het te pijnlijk. Ik vond het echter niet erg. Ik weet dat het egoïstisch is, maar ik vond het leuk dat ze liever al haar tijd met me doorbracht. Eens had haar vader zelfs aangeboden haar naar het park te brengen, maar ze weigerde. Ze wilde dat ik in plaats daarvan ging.

Lees ook:   Fraude? Het is alleen maar Fraude!

Gisteren gebeurde er iets heel verontrustends. Ik nam Jennifer naar het park. Het had een grote speelstructuur waarvan ze genoot en was omgeven door vredige bossen, waarvan ik genoot. Ik zag hoe ze op dezelfde manier speelde als Sara toen ik haar daarheen bracht.

Ze liep de glijbaan af toen een buzz op mijn telefoon me afleidde. Ik haalde het eruit en zag dat het een tekst van mijn man was. Hij vroeg zich af wat we gingen doen voor het avondeten. Ik antwoordde snel en keerde toen terug naar de speelstructuur. Tot mijn schrik was mijn kind nergens te bekennen. Ik zweer dat ik maar heel even mijn ogen van haar had afgetrokken.

“Niet weer,” fluisterde ik terwijl ik verwoed naar haar begon te zoeken.

Nadat ik doelloos door het bos was gerend terwijl ik haar naam riep, vond ik eindelijk Jennifer. Ze zat onder een boom en zocht naar iets.

“Jennifer!” Schreeuwde ik terwijl ik naar haar toe rende.

“Mama?” Zei ze terwijl ze zich omdraaide.

Haar handen waren bedekt met vuil en ze keek bezorgd.

“Wat dacht je?” Vroeg ik terwijl ik haar bij de schouders greep, “weet je hoeveel je me liet schrikken?” Je had gewond kunnen raken, begrijp je dat ?! Ren nooit meer zo weg! ‘

“Het spijt me!” Ze fronste.

Ik omhelsde haar en zuchtte opgelucht.

“Wat doe jij hier?” Vroeg ik.

Ze wees naar het gat dat ze was gaan graven. Ik trok nieuwsgierig mijn wenkbrauw op en liep naar de ondiepe put.

“Speel niet in het vuil,” zei ik.

“Ik moet blijven graven!” Riep ze uit, “ik moet het je laten zien.”

“Laat me wat zien?”

“Mama, blijf maar graven, je moet het zien. Het is een diep gat. ‘

Ik weet niet waarom, maar ik had het gevoel dat ik moest luisteren. We stopten bij het huis en grepen onze schop.

“Wil je hier bij papa blijven?” Begon ik, “ik ben zo terug.”

“Nee mama, verlaat me alsjeblieft niet. Ik moet er zijn, ‘smeekte ze.

“Oké, maar je moet naast me blijven,” gaf ik toe, “niet wegrennen, je liet me echt schrikken.”

“Ik weet. Ik blijf deze keer dicht, beloof het. ‘

We gingen terug naar het park. We liepen door het bos en vonden het ondiepe gat dat Jen had gegraven. Ik begon eraan te scheppen. Ik weet niet hoe lang het duurde voordat ik iets raakte, misschien waren het uren. Kleine Jennifer deed wat haar werd gezegd. Ze bleef in de buurt, een boterham eten en de snacks die ik haar had ingepakt.

Ik stofte het harde oppervlak af dat ik had getroffen, maar vond iets dat een gebroken witte kleur had. Ik stofde het vuil weg, totdat ik kon zien waar ik naar keek. Daar voor mij was een schedel ter grootte van een kind. Ernaast zag ik iets schijnen in het licht. Ik pakte het op om te onthullen dat het een vlinderoorring was, een uit een set die ik Sara een paar dagen voordat ze vermist raakte, had gekocht.

“Wh-what the hell?” Stamelde ik, “wat is dit in godsnaam?”

“Ik ben het mama,” begon Jennifer met een mond vol boterham met pindakaas en jam, “dat is waar papa me achterliet nadat hij me in slaap had gebracht.”

Creepy verhaal, op Reddit…

Reincarnation Is Real from nosleep

Gerelateerde berichten