17 april 2021

 

Onderbroek tegen erectie show

Nieuwe onderbroek kan erectie verhullen

Om penibele situaties in de toekomst te voorkomen, hebben twee Amerikaanse ontwerpers een onderbroek voor mannen ontworpen, die een erectie kan verhullen.

Alle mannen kunnen het beamen: opgewonden raken op niet zo handige momenten als een presentatie op kantoor, tijdens een verjaardag of bij het zwembad is nogal vervelend. Twee Amerikaanse kledingontwerpers beweren iets bedacht te hebben voor dit probleem: de Bloxer, een boxer die de mannelijkheid kan afschermen als deze opgewonden raakt.

Hoe werkt het?
De mannen hebben in de boxer een soort ‘schild’ gebouwd. Dat klinkt vrij pijnlijk, maar volgens het tweetal zijn de boxers volledig van katoen gemaakt. Het schild moet gezien worden als een grote zak waarin het stijve lid in opgeborgen kan worden en laat afbuigen naar een zelf gekozen kant. De man heeft keuze uit drie soorten boxers. Een voor de degene die hem liever naar de linkerkant voelt afbuigen, een voor de liefhebbers van de rechterkant en een boxer die een erectie in het midden opvangt. De boxers zullen in de maten S, M en L op de markt verschijnen.
De ontwerpers hebben een crowdfundingpagina opgezet om genoeg geld op te halen voor het ontwikkelen van de onderbroeken, waar twintig duizend dollar voor nodig is. Bij dertig duizend dollar kan de eerste collectie gelanceerd worden. Tot nu toe staat de teller op 805 dollar.

Movember
De bedenkers steken de opbrengst niet alleen in eigen zak. Een kwart van de winst zal naar de Movember Foundation gaan. Een organisatie die zich hard maakt voor onderzoek naar prostaatkanker, zaadbalkanker en psychische problemen.

Lees ook:   Mishandelde dertiger bleek date

https://www.telegraaf.nl/gezondheid/24271252/__Nieuwe_onderbroek_kan_erectie_verhullen__.html

Je kunt er toch ook een oorringetje in doen en dan vastmaken aan een ketting in de broekzak!
Nou alstie dus dingus doet, ruk je aan die ketting en dan zeg je: AF!!!!!!!
Ipv oorring kun je ook zoiets doen met duct tape…bv?

Gerelateerde berichten