22 januari 2021

 

Ontvoerde jongen ontsnapt na 4 jaar

Ontvoerde jongen (13) kan na vier jaar ontsnappen
De knaap is na vier jaar herenigd met zijn moeder.
Een 13-jarige jongen, die al vier jaar vermist was, is vandaag levend en wel teruggevonden. De knaap zat achter een valse muur in een huis nabij Atlanta, Georgia. In die woning werden vijf personen aangehouden. Onder hen de 37-jarige Gregory Jean: de vader van de jongen.
De tiener is inmiddels herenigd met zijn moeder. Zij had vier jaar geleden de verdwijning van haar zoon gemeld bij de sociale dienst. Die instantie had hier echter de politie niet van op de hoogte gebracht. De jongen was verdwenen nadat hij vier jaar geleden zijn vader ging bezoeken.

Gregory Jean is in beschuldiging gesteld van onder meer ontvoering en kindermishandeling. Hij zou zijn zoon opgesloten hebben in een verborgen ‘gevangenis’ achter een valse muur. De jongen is vrijdag aan de aandacht van zijn vader/ontvoerder kunnen ontsnappen en heeft zelf de politie kunnen bellen. Die zijn vervolgens binnengevallen in het huis in Jonesboro, 28 kilometer ten zuiden van Atlanta.

HLN.be

 

Lekker zo’n pa!

Lees ook:   Spinnen aan de drugs!

Gerelateerde berichten