web analytics

Baby in vriezer tot bedaren gebracht

Baby in vriezer tot bedaren gebracht

TACOMA –
Een 25-jarige vader uit de Amerikaanse staat Washington wordt ervan verdacht zijn dochtertje in de vriezer te hebben gestopt. Het kindje van zes weken huilde zo hard dat de papa besloot haar een uurtje in de ijskast af te laten koelen.
De man is aangehouden door de politie, zo meldt persbureau AP. Hij mag voor niet minder dan een miljoen op borgtocht vrij. De moeder zag haar vriendje de baby uit de vriezer halen en belde daarop meteen de hulpdiensten. Naar verluidt was het dochtertje nog warm gekleed toen de moeder het huis verliet. Ze trof haar kind echter met enkel een luier aan bij haar thuiskomst.
Medici verwachten dat de baby het zal overleven, maar weten nog niet wat voor langetermijngevolgen het koude drama voor het kind heeft.

En dat strooit zich nog voort hé?
Dat iq level! Amazinggggg……..

Lees ook:   Het leven anno 2020... cojonaaaaa Haaanssssssssss!

Gerelateerde artikelen

Back to top button