web analytics
...
Designs- Angel-Wings

Fotobewerking Twins

c4a00dc663a025d63c02c4647593b6da via Angel-Wings

Ik zag een ”plaatje” in een video over oude verlaten huizen, kastelen etc.

Een stilstaande foto eigenlijk en ik dacht als ik dat plaatje heb, wil dat bewerken en vullen met kinderen en hun speelgoed.

Ik dacht aan tweelingen…
Vandaar.

Screenshot gemaakt van het videobeeld en bewerkt.
Er zitten in dit plaatje 34 plaatjes verwerkt, die ik intuïtief op zoek in mijn database…

 

Lees ook:   Indian

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept