web analytics
11:11 Dubbele getallen
Designs- Angel-Wings

Nefertete

 

 :

 

The painted limestone and plaster bust, depicting the elegantly chiseled life-sized features of a stunningly beautiful woman wearing a unique blue headdress of the goddess Tefnut, whose identity/duties she took on in the fourth year of her husbands reign, has formed the cornerstone of Berlin's Egyptian collection since German archaeologists discovered it in the ruins of Djhutmose's art studio on the Nile banks in 1912. The sculptor Djhutmose (Thutmosis) has achieved world-wide fame for this:

Lees ook:   Luister hier naar het eerste hoofdstuk van 'de weg naar binnen'
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien