web analytics

Het kwade bestaat zelfs zo dat men denkt dat het goed is…

In de video van deze week leert Navajo Historicus, Wally Brown, over een deel van het kwaad dat bestaat in de minder bekende gebieden van de Navajo-cultuur. Het kwaad is echt en hoewel hij er niet graag over praat. Er zijn dingen die besproken moeten worden. Het kwaad kan worden vermomd en mensen kunnen worden misleid door te denken dat het kwaad goed is. Wally leerde van zijn grootouders over enkele van deze slechte dingen, ook al wilden ze er niet over praten. Deze leringen zijn niet nieuw… en delen ervan zijn te vinden in alle verschillende culturen. Het kwaad wordt vaak vermomd. Wees bewust en ontdek wat goed en niet goed is. Ontvang uw gratis e-boek “7 Days of Navajo Traditional Teachings bij” https://navajotraditionalteachings.co…

Lees ook:   Weekwijsheid 37

Gerelateerde artikelen

Back to top button