web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNConspiracyMaatschappij & PsychePolitiek-EliteWeerWetenschap & Ontwikkeling

Vreemde geluiden in NL en over de hele wereld…

 

Mysterieus geluid houdt West-Nederland in de ban

Het westen van Nederland is in de ban van een mysterieus geluid. Van diverse plekken komen meldingen van mensen die de afgelopen weken vreemde tonen in de lucht hebben gehoord.

Het was net of je trompetten hoorde schallen. Het was een drukkend geluid, dat een seconde of vijf aanhield. Nee, het was niet de wasmachine. Het kwam echt van buiten. Mijn vriendin hoorde het ook
Martijn Mastenbroek
Martijn Mastenbroek uit Pijnacker zat afgelopen zondagavond thuis toen hij opeens een merkwaardig geluid hoorde. ,,Het was net of je trompetten hoorde schallen,” zo blikt hij terug. ,,Het was een drukkend geluid, dat een seconde of vijf aanhield. Nee, het was niet de wasmachine. Het kwam echt van buiten. Mijn vriendin hoorde het ook.”

Ook elders in de regio duiken meldingen op van het vreemde geluid. Zo kreeg Mastenbroek via Facebook veel bijval van mensen die het ’trompetgeschal’ zondagavond óók hadden gehoord. Ook in Bleiswijk zou het vreemde geluid te horen zijn geweest. En uit Gouda dook al een filmpje op, waarin het geluid ook daadwerkelijk is vastgelegd.

Buitenaards leven
Op internet wemelde het meteen van de wildste geruchten. De een houdt het op experimenten van het Amerikaanse leger, de ander denkt aan buitenaards leven. En ene professor Khalilov uit Azerbeidzjan zou hebben gesteld dat de geluiden veroorzaakt zijn door krachtige uitbarstingen van de zon of door ‘krachtige energetische processen’ vanuit het binnenste van de aarde.

Bij het KNMI achten ze die laatste theorie ‘onwaarschijnlijk’. ,,Ik kan me niet voorstellen dat zonnevlammen of het aardmagnetisch veld verantwoordelijk zijn voor dit soort geluiden,” zegt geofysicus Läslo Evers. ,,Ik heb daar in elk geval nog nooit enig bewijs voor gevonden.” Maar wat is het dan wel? ,,Ik heb de filmpjes op internet aandachtig bekeken. Het is een hoog geluid. Omdat het door veel mensen over een groot gebied is waargenomen, moet het om een grote bron gaan. Ik denk zelf dat het vanuit een groot industrieel complex afkomstig is. De Rotterdamse haven? Dat kan ik niet beoordelen.”

Onderzoek
Evers sluit ook niet uit dat het geluid afkomstig is van vliegtuigen. ,,Maar om er gericht iets over te kunnen zeggen, zou nader onderzoek gedaan moeten worden. Met metingen kan je de exacte aard van het geluid vast stellen. Daarna kan je een stuk makkelijker de bron opsporen. Nu blijft het toch een beetje gissen.”

https://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/4223235/2016/01/12/Mysterieus-geluid-houdt-West-Nederland-in-de-ban.dhtml

Deze geluiden hoort men al jaren over de hele wereld!
Afgelopen weekend hoorde men dit in Marokko

Bijbel:

“1 Thessalonicensen 4: 16-17, “Want de Heere Zelf zal met een geroep, met de stem des archangels, en met de bazuin Gods nederdalen van den hemel; en die in Christus gestorven zijn, zullen eerst opstaan; Daarna wij, die levend overgebleven zijn, zullen te zamen met hen opgenomen worden in de wolken, den Heere tegemoet, in de lucht; en alzo zullen wij altijd met den Heere wezen.”

Dit zou je kunnen verklaren als, dat bv buitenaardsen de archangels zijn, en richting de aarde komen.

Lees ook:   Tankstations in Iran gehackt!

-Maar dat was slechts het begin. De trompetkoren begonnen zich te mengen met andere vreemde geluiden, waaronder een aantal meldingen van gesprekken door elkaar en metalen geluiden, iets dat lijkt op televisietoestellen met een hoog volume, maar op grote afstand. Stemmen en muziek zijn te horen, maar niet duidelijk te onderscheiden.

Wat doet Cern?
Wat met chemtrails en aluminium in de lucht, wat geleidt dit?
De stemgeluiden, muziek etc zijn frequenties, van radiogolven bv, die versterkt worden…“Naast deze, een paar dagen na het feest, op de een-en-twintigste dag van de maand Artemisius [Ijar], verschijnt er een bepaald wonderbaarlijk en ongelooflijk fenomeen. Ik zou denken dat het een fabel zou zijn, ware het niet verteld door degenen die het zag, en waren het niet de gebeurtenissen die daarop volgden die van zo een aanzienlijke aard waren dat ze dergelijke signalen verdienen, want voordat de zon opging, werden strijdwagens en troepen soldaten in hun harnas gezien, rennende tussen de wolken, en de omgeving van de steden. (Buitenaardsen oorlog )Bovendien, op het feest die we het Pinksterfeest noemen, gingen de priesters zoals gewoonlijk ‘s nachts in de binnenste voorhof van de tempel zoals hun gewoonte was, om hun heilige bedieningen uit te voeren, ze zeiden, dat ze een beving voelden en een groot geluid hoorden, vervolgens hoorden ze een geluid als van een grote schare, zeggende: “Laten we hen dus verwijderen.” [Josephus, Wars of the Jews boek VI., v., 2]

Lees ook—>https://www.ninefornews.nl/video-bizarre-trompetgeluiden-uit-de-lucht-overal-ter-wereld-waargenomen/

 

——

Als kind hoorde ik ook altijd vreemde maar mooie geluiden, m.n. bij hoogspanningsmasten, (Zelfs in de auto! Als we erlangs reden, ik heb altijd een zeer goed gehoor gehad)
niemand kon dat blijkbaar horen, maar ik wel, voor je er achter komt als kind dat je de enige dus bent?
Later was het over, met een jaar of 6 ongeveer, daarna hoorde ik het niet meer, misschien omdat je ouder wordt, of dat je oren minder gevoelige signalen opvangen? Geen idee…
Maar dat klonk zoals dit bv…

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3033423/Angstaanjagend-geluid-dendert-door-de-regio-door-het-land-en-over-de-wereld

DEN HAAG – Het klinkt alsof je een strijkstok laat kraken over de snaren van een contrabas, of alsof je erg dronken op een trombone probeert te blazen, of als een didgeridoo die met oneindig veel adem wordt aangeblazen. Verschillende mensen bij ons in de buurt hebben de afgelopen dagen vreemde geluiden gehoord in de lucht. Ufo’s? Buitenaards leven? De apocalyps? Doet de zon moeilijk? Of laat de aarde gewoon een boertje?

Lees ook:   Vrijheid en veiligheid.

Zondag was het raak in Pijnacker. In het centrum was het geluid goed te horen. ‘Het was echt een niet alledaags geluid’, zegt de lokale journalist Martijn Mastenbroek. ‘Het klonk als een soort drukkende trompet. Mijn vriendin sprong ook meteen op’.

Het geluid is overal

Vanaf deze zomer duiken op internet filmpjes op met dit zelfde soort geluid. En het opmerkelijke: ze komen echt overal vandaan. China, Verenigde Staten, Indonesië, Marokko etc. Overal horen mensen het hemels trompetgeschal.

Al moet je oppassen om het zo te noemen. Hemels trompetgeschal kan namelijk wijzen op het einde der tijden. In het Bijbelboek Openbaringen wordt beschreven hoe zeven engelen blazen op evenzoveel trompetten. Zo komt de aarde van de ongelovigen aan zijn einde.

Geen einde der tijden maar gewoon een natuurkundig fenomeen

Er is ook een wat meer wetenschappelijke verklaring. Verschillende zelfs. Onderzoek van professor Elchin Khalilov uit Azerbeidzjan. Hij is geofysicus en heeft enkele theorieën. Verhoogde zonneactiviteit kan leiden tot enorme zonnestormen die ook zorgen voor akoestische zwaartekrachtgolven. Wat we horen is maar een piepklein deel van wat er daadwerkelijk langs raast.

Maar er is nog een andere verklaring volgens deze professor. De aarde kan even diep zuchten. Dat klinkt raar, maar het heeft te maken met veranderingen in het magnetisch veld van de aarde. Hierdoor gebeurt er een hele hoop in de kern van onze planeet. Dat kan via allerlei wegen ook leiden tot een akoestische zwaartekrachtgolf. Wij horen dat als dat enge geluid van een raspende trompet.

https://www.telstar-online.nl/lees/37237/-video-vreemde-geluiden-in-de-lucht

Steeds meer mensen zeggen sinds de zomer van 2011 een brom- of zoemtoon te horen. Het wordt ook wel ‘het geluid van de apocalyps’ genoemd.

Geofysicus professor Elchin Khalilov heeft geluidopnames geanalyseerd en ontdekte dat het meeste geluid onhoorbaar is en zich aan de lage kant van het geluidsspectrum bevindt. Het gaat om infrageluid, meldt persagentschap Wosco.

Wat mensen horen is slechts een fractie van deze geluiden. Het gaat om akoestische emissies waarvan de frequentie tussen de 20 en 100 Hz ligt. Ze worden gemoduleerd door ultralaag infrasoon geluid met een frequentie tussen 0,1 tot 15 Hz.

In de geofysica worden het akoestische zwaartekrachtsgolven genoemd. Ze vormen zich in de bovenste laag van de atmosfeer, specifieker op de grens van de ionosfeer. De geluidsgolven kunnen door verschillende fenomenen worden veroorzaakt zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, stormen, tsuami’s, enzovoorts.

Lees ook:   Nederland onderwijs steeds slechter

Het geluid vindt echter op zo’n grote schaal plaats dat de juist genoemde natuurlijke verschijnselen niet verantwoordelijk kunnen zijn voor de bromtoon.

Oorzaak
Khalilov en zijn onderzoeksteam zijn van mening dat een dergelijke krachtige en immense manifestatie van akoestische zwaartekrachtsgolven te maken heeft met grootschalige energetische processen. Het gaat om krachtige zonnevlammen en de enorme hoeveelheid energie die ermee gepaard gaat.

Ze worden met hoge snelheid richting de Aarde afgevuurd en verstoren de magnetosfeer, ionosfeer en bovenste laag van de atmosfeer. De effecten van krachtige zonnevlammen, de invloed van schokgolven in de zonnewind, stromen hoogenergetische deeltjes en elektromagnetische straling zijn grotendeels verantwoordelijk voor akoestische zwaartekrachtsgolven als gevolg van een toename in zonneactiviteit.

Sinds halverwege vorig jaar is de zonneactiviteit plotseling sterk toegenomen. Professor Khalilov neemt aan dat een substantiële toename in zonneactiviteit waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de generatie van de ongewone zoemtoon die uit de lucht komt.

Vanaf begin 2011 nam de zonneactiviteit sterk toe, sterker dan invloedrijke wetenschappelijke instituten in 2010 en 2011 hadden voorspeld. De toename in zonneactiviteit is wel consistent met de voorspelling van de onderzoeksraadGeochange die in juni 2010 is gepubliceerd.

Interne energieveld
Het geluid kan mogelijk ook uit de Aarde zelf komen. De magnetische noordpool van de Aarde is tussen 1998 en 2003 vijf keer zo snel verschoven dan daarvoor wat wijst op krachtige energetische processen in de Aarde.

Op 15 november 2011 registreerden alle Atropatena-stations, die driedimensionale variaties in het zwaartekrachtsveld van de Aarde vastleggen, een krachtige zwaartekrachtimpuls. De stations bevinden zich in Istanboel, Kiev, Bakoe, Islamabad en Jogjakarta. Alhoewel de stations tot 10.000 kilometer van elkaar staan werd het effect simultaan gedetecteerd.

Een dergelijke uitstoot van energie is alleen mogelijk uit het binnenste van de Aarde. Het is een indicatie dat het interne energieveld van de Aarde aan het veranderen is.

Het binnenste van de Aarde kan het geomagnetische veld moduleren middels een kettingreactie van fysieke processen in de ionosfeer waardoor akoestische zwaartekrachtsgolven worden gegenereerd die door veel mensen over de wereld worden gehoord als brom- of zoemtoon.

De golven zijn een indicatie van de verwachte toename in zonneactiviteit en geodynamische activiteit op Aarde. Professor Khalilov verwacht tegen het einde van 2012 meer krachtige aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en tsunami’s met een piek in 2013-2014.

https://www.alleendewaarheid.nl/vreemde-geluiden-in-de-lucht-verklaard-door-wetenschappers/

Men denkt ook dat dit te maken heeft met HAARP/CERN activiteiten.


Hier een storm inclusief dat geluid je ziet al dat dit geen normale wolkenformatie is.
Ik houd het dus bij HAARP geoengineering…weersbeïnvloeding dus…

Er is een zg debunk film hierover maar die neem ik niet serieus, het gebeurd over de hele wereld nml…

WeersBeïnvloeding aan het werk

https://inbijbelsperspectief.weebly.com/wat-betekenen-de-wereldwijde-mysterieuze-trompetgeluiden-in-de-lucht.html

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken